≫ 

Milion fanova u šoku! Drastičan potez Bake Praseta nakon objave da se povlači

Ovaj potez šokirao je sve njegove fanove koji su ga verno pratili na Instagramu

  • 19
Baka Prase Baka Prase se ne "šai"/Foto: Youtube/Baka Prase, Instagram/bakaprase

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obrisao je sve postove na Instagramu, gde ga prati 1.000.000 ljudi, nakon objave da se povlači sa javne scene.

Zbog skandala i navodne afere sa maloletnicom, nakon čega su mu otkazali saradnju i brojni sponzori, Baka Prase je objavio da se povlači sa Jutjuba i iz javnog života.

Objavio je 21. jula "poslednji video" na svom kanalu u kojem je naveo da odlazi, a na naslovnoj slici maše sa suzama na licu.

Naveo je kako nije pedofil i kako je često novac davao u humanitarne svrhe, ali i to da je stalno, pa čak i tada, bio na meti hejtera, odnosno prozivki zbog svog bahatog ponašanja. Kako tvrdi, nije uradio ništa loše, već je bio obmanut i da nikada i nije pokuašavao da bude svetac.

- Niti se trudim da to budem, ali od mene se to očekuje i nekome smeta što ja trošim svoje pare. I što volim lepe i zgodne žene! Zbog toga neću nikome da se izvinjavam! - naveo je i nastavio.

- Ali ono što ja znam jeste da nisam pedofil, da nikoga nisam silovao, da nikoga nisam primoravao ni na šta i da nikoga nisam prevario. Nijedan zakon nisam prekršio, iako sam ja obmanut.

- Ja sam napadnut od strane javnosti, jer sam rekao nekim devojkama da se ponašaju kao ku*ve. A onda sam doveo neke dve devojke u spot koje se ponašaju malo slobodnije i svi su počeli da ih nazivaju ku*vama. Branite žene kad vam odgovara da to iskoristite kao napad na mene, hoćete da me predstavite kao ženomrsca. Što su devojke iz mog spota degutantne? Pročitajte samo komentare ispod spota. To je licemerno i zbog vas sam napravio ovaj spot, da vam pokažem kakvi ste - izjavio je.

Takođe, dodao je da je ostao bez sponzora i da više nema prihode od klipova na Jutjubu, jer svi snimci dobijaju oznaku "za +18".

Podsetimo, jedan od najpopularnijih Jutjubera u Srbiji optužen je da je seksualno iskorišćavao maloletnice.

Nakon ovoga usledio je još jedan drastičan potez koji je šokirao milione njegovih fanova, a to je brisanje svega na Instagramu, ono što svakako niko nije očekivao. Njegov profil sada je prazan, stoji samo jedna objava kao možda najava nečeg nogo ili, pak, oproštajna bar na neko vreme.

Video: Baka Prase pokazao stan, sve pršti od skupoće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA