≫ 

Boba slavi 57. rođendan na jahti od 900.000 €: Brena mu čestitala emotivnim rečima

Nekadašnji teniser rođendan će proslaviti u krugu porodice u Monte Karlu

  • 10

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović danas, 23. jula, proslavlja svoj 57. rođendan, u krugu porodice, na egzotičnoj destinaciji, gde su nedavno otputovali.

Bobina supruga Lepa Brena čestitala je mužu rođendan objavivši njihovu zajedničku fotografiju i dodavši emotivnu porku: "Srećan rođendan, moja ljubavi".

Brena i Boba sa sinovima Stefanom i Viktorom, kao i devojkom mlađeg Živojinovića, Sandrom Miljaković borave u Monte Karlu, gde su im se nakon nekoliko dana pridružili Bobin sin Filip i njegova supruga, pevačica Aleksandra Prijović.

Brena je snimila kako izgleda jahta Živojinovića, koja navodno košta oko 890.000 evra evra, gde će Boba, kako izgleda, sa porodicom proslaviti rođendan.

Podsdećamo, Brena i Boba su se upozali nakon premijere prvog dela filma "Hajde da se volimo", ubrzo su uplovili u ljubavnu romansu. Nakon četiti godine veze, venčali su se 1991. godine.

Njih dvoje važe za jedan od skladnijih parova na našoj javnoj sceni, a ljubav od samog početka intrigirala je javnost i medije. Živojinović je jednom prilikom istakao šta je reept za srećan brak, kakav imaju on i pevačica.

- Od svojih roditelja sam naučio da su supružnici u problemu kao dva čoveka koja vuku jedno uže svako na svoju stranu. I da uvek jedan mora da pusti da bi uže ostalo celo i da se ne bi prekinulo. E, tako opstaje svaki brak, pa i moj sa mojom Beki - reko je Boba svojevremeno.

Kako izgleda pogled i deo luksuzne jahte Živojinovića pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Brenina snajka se provozala u besnoj mašini vrednoj pola miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cistac jahti!🙃

    23. jul 2020 | 15:32

    Za nas smrtnike je to jahta...a za one koji stvarno imaju jahte je camac! Iole "normalne jahte" kostaju preko 10 000 000... Sve ostalo je dobro opremnljen camac...

  • 😂😂

    23. jul 2020 | 15:49

    Ma koga oni interesuju?😂

  • Brankica

    23. jul 2020 | 15:59

    Nek im je srecno i dugovecno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA