Mensura razbesneli fanovi: Majka mi nije dobro! To mi je preče nego da se zahvaljujem nekim ku*cima

U program uživo se uključio Mensurov drug, što je razbesnelo bivšeg zadrugara

  • 6
Mensur Ajdarpašić Printskrin: TV Pink

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić tokom gostovanja u jendoj emisiji žestoko se posvađao sa prijateljem, izvesnim Saletom koji se uključio uživo u program.

Sale je pričao o Mensurovoj podršci i novcu, koji je uložen u glasanje tokom rijalitija, na čemu se Ajdarpašić nije zahvalio. To je posebno iznerviralo bivšeg zadrugara koji je rekao da mu je trenutno najbitnija majka, kojoj, kako je istakao, nije dobro.

- Ćao, brate, ovde Sale! Svašta mi ljudi pišu. Da li sam ja tebi poslao račun? Sve glasove koje smo poslali, sve snimljeno... Da li si se zahvalio ljudima koji su glasali za tebe? Ponudio sam se da vam pomognem ako šta treba. Da li ti je garderoba kod mene? Trebalo je samo da izađu i kažu da su zaljubljeni i to je to - rekao je Sale.

- Jesi, ali ne znam čemu ovaj napad, ja ne znam te ljude koji su glasali za mene... Ako ste svi odustali, da vam vratim taj novac. Gde su ti fanovi da me pitaju da li mi treba nešto?! Mi jesmo tako rekli, ali su je oni vređali, psovali, svašta -  odgovorio je Mensur vidno nervozan.

- Meni majka nije dobro! To mi je bilo preče nego da se zahvaljujem nekim tamo ku*cima - počeo je da urla Mensur.

- Ti se stalno žališ, kao da ti je bilo najteže! Mi zbog tebe nismo spavali noćima, bili smo budni zbog tebe. I prekini da vičeš! - odbrusio mu je prijatelj.

Video: Mensur osvojio 3.mesto!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. jul 2020 | 20:01

    Čovek sinoć pita u emisiji fanove zašto mu ne šalju novac da jede, zašto mu ne plate stan i ne oblače ga. Kaže nema ništa od njihovog glasanja u rijalitiju 😂😂😂 Ljut je mnogo na njih, sve ih je blokirao jer mu nisu obezbedili normalne uslove za život posle rijalitija. Strahota!

  • Cartmen

    24. jul 2020 | 19:17

    Pamti kosare, ne realiti klosare!

  • Petar

    24. jul 2020 | 19:02

    Ocigledno kao iz aviona,svi zadrugari se kao svadjaju i plus ovi slusaoci ili ti gledaoci su namesteni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA