Mislila je da će zbog kilaže ispasti iz Zvezda Granda, pa smršala 35 kg: Danas je pravo iznenađenje

Takmičarka je svojom transformacijom oduševila sve

  • 8
Krstinja Todorović Krstinja Todorović, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Krstinja Todorović, drastično je smršala i pokazala svoju novu figuru zbog koje bi je malo ko prepoznao na prvi pogled.

Naime, Krstinja se takmičila 2017. godine, ali i u poslednjoj sezoni u kojoj joj je mentor Marija Šerifović. Nakon prve emisije ona i Marija su razgovarale o njenoj kilaži, pa se po dogovrou sa mentorom, Todorovićeva poslednji put pred žirijem, u emisiji koja je emitovana 21. marta, pojavila sa 35 kilograma manje.

Međutim, ona se nije tu zaustavila, pa je nastavila da skida višak kilograma, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju i pokazala kako sada izgleda i svojom transformacijom iznenadila sve.

-  Kada dođete na neko takmičenje, morate biti spremni na sve, tako sam bila spremna i ja. Nisam se mnogo iznenadila, očekivala sam da ću ispasti. A glavni razlog je poznat svima, a to je moja kilaža - rekla je tada Krstinja.

Krstinja je na Instagramu dobila brojne komplimente na račun izgleda, ali i pohvale za upornost i trud "da probuši kašiku". Takođe, tokom poslednje emitovane emisjie u kojj je bila, Kristinja je oduševila žiri svojom transformacijom, na kojoj se nije zaustavila.

- Samo neko ko može da kontroliše i pobedi sebe, taj može da osvoji ceo svet i pobedi u takmičenju. Prema tome, čestitam ti od srca što si tako dobar pevač, a u ovom poslu, nažalost, surova su pravila, gde se isto tako gleda nešto što se zove fizički izgled. Ti si mene oduševila svojom posebnom voljom, željom, da nastaviš ovde. Osvetlala si obraz svom mentoru i pokazala da si ozbiljan kandidat za finale - rekla joj je Jelena Karleuša tada u emisji.

Evo kako izgleda Krstinja nakon 6 meseci tokom kojih je konstantno gubila kilograme:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Krstinja Todorović (@krstinjatodorovic_) on

Video: On je za Karleušu frajer, a zbog ovakvog tela ga zovu srpski Akvamen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rojka

    28. jul 2020 | 06:10

    Nju plastične pevaljke komentarišu. Devojka je prirodno lepa, jeste bucka a l je majka priroda na njoj. A ove plastificirane ribe ribetine nek....

  • N

    28. jul 2020 | 01:03

    Mora jos

  • Alex

    28. jul 2020 | 06:15

    Pa gde je fotografija kada je smršala? Dajte da vidimo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA