Udara konkurenciju Rodićima: Veljko Ražnatović pokreće biznis sa prasićima u Titelu

Da je potpuno odlučan u toj nameri govori i činjenica da se uveliko edukuje o novom biznisu

  • 3
Veljko Ražnatović Veljko Ražnatović, Foto: ATA Images

Mladi bokser Veljko Ražnatović je odlučio da pored se pored sportske karijere oproba i u privatnom biznisu, pa će navodno postati uzgajivač svinja.

Kako je na miraz dobio ogromnu kuću i imanje u rodnom mestu njegove supruge Bogdane, u Titelu, Veljko je odlučio da iskoristi taj potencijal i oporba se u novom poslu.

U ovoj nameri je ozbiljan, pa je već počeo da čita i edukuje se o uzgoju životinja, razgleda neophodnu opremu za farmu, konsultuje se sa stručnjacima, piše Kurir.

Ražnatović će početi sa uzgojem tovnih prasića, što se inače i preporučuje početnicima. Ukoliko mu dobro krene, mogao bi da nastavi sa uzgojem prasadi, ali i krmača.

A osim prodaje svežeg mesa, vredni Ražnatović proizvodiće i druge delikatese prozivode: pečenicu, pršutu, slaninu i kobasice.

U vezi sa Veljkovim dodatnim poslom zanimljiva je i činjenica da je njegova majka završila srednju poljoprivrednu školu, i to na odseku svinjarstvo.

Kako izgleda Bogdnino imanje koje je Veljko dobio od njenih roditelja na miraz pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Da je mladi Ražnatović odlučio da uloži u svoje imanje i ogromnu kuću, govori i činjenica da je nedavno izgradio i bazen u dvorištu.

Ono što je takođe zanimljiva činjenica, jeste da se njegovi tast i tašta, odnosno Bogdanini roditelji takođe bave posao uzgajivača, samo što su se oni opredelili za živinu.

Video: Dokaz ljubavi: Veljko trenira u majici na kojoj je ime njegove žene

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    28. jul 2020 | 20:14

    Imanje na poklon, tudje pare, svako bi tako pokretao "biznis".

  • Miki

    29. jul 2020 | 01:28

    Jel on normalan štaćemu to još ićiće tamo a podaće kućerdu na Dedinja ja bi da je kupim onda

  • asdf

    30. jul 2020 | 12:55

    Generalno ih ne mogu ocima smisliti,al sad bas trazite dlaku u jajetu. Da nije poceo ovo da radi,rekli bi e trosi tudje pare na putovanja,izlaske i bla bla. Ovako decko ulaze u nesto pametno,sto da ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA