≫ 

Guza Sandre Afrike na flamingu je najvrelija stvar koju ćete danas videti - iz čak 3 ugla

Srpska pevačica je ponovo pokazala zanosno telo o kojem maštaju muškarci širom Balkana

  • 13
Aleksandra Mladenović, rođendan Sandra Afrika, Foto: ATA Images

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika (32) je na društvenoj mreži Instagram objavila provokativnu fotografiju na kojoj se vidi kako leži na flamingu, dok je u prvi plan stavila guzu po kojoj je poznata, a o kojoj maštaju mnogi muškarci.

Naime, Sandra je objavila fotografiju na kojoj leži iskrenuta na stranu dok gleda u bazen, a guzu je okrenula pravo ka fotoobjektivu.

Ona je objavila dve fotografije u nizu na kojima se vidi njeno zanosno i seksi telo, a ono što je simpatično jeste da na svakoj fotografiji muškarci koji su se našli u bazenu u blizini nje, nisu mogli da skinu pogled sa njenih oblina.

Može se videti da je Sandra u treningu i da joj je telo u savršenoj formi, noge su joj veoma zategnute, guza podignuta, dok grudi standardno deluju čvrsto i podignuto.

Ona je obukla minijaturni crveni bikini, a od aksesoara je nosila samo naočare za sunce i sat na ruci. Fotografija je za manje od pola sata prikupila preko 15.100 lajkova, a nizali su se i brojni komentari o Sandrinoj liniji:

"Goriš", "Lepa stopala", "Ljubim te u š*pak kraljice", "Prelepa si", "Eh da mi je biti flamingo...", "Fin osmeh", "Bilo je teško otkucati ovaj komentar samo jednom rukom", glasili su komentari njenih pratilaca.

Podsetimo, Sandra na društvenoj mreži instagram ima 800 hiljada pratilaca.

Video: Afrika: Ne znam ko je taj iz Igre prestola koji mi lajkuje objave

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    28. jul 2020 | 17:21

    A visoka 1.51 cm.Haos mala da ne kazem niska.Kako to moze da bude dobra zenska sa tom visinom.Zato se i svlaci i gola seta da skrene poglede sa visine na golo telo.Tuga. . . ..Mnogo lepsis i pametnijih devojaka ima u Srbiji od ove kratke.

  • D

    28. jul 2020 | 17:47

    Nije im lako. Treba pokazati guzice i silikone i ovog leta,a korona ih ozbiljno ometa. Otvoris vesti i jedna vest broj umrlih, pa sledeca necije golo dupe.

  • Mića

    28. jul 2020 | 17:03

    I njen zivot sta je?Guza?sluzi za lupanje da nekazem cega.Radjaj zeno decu budi majka ono sto trebas biti !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA