≫ 

Severina se nakon duže ćutnje oglasila po pitanju muža Igora Kojića: Sad je jasno da li se razvode

Pevačica i Kebin sin u braku su od 2015. godine, a više puta spekulisalo se o njihovom razvodu

  • 5
Igor Kojić, Severina Foto: Instagram.com/severina

Igor Kojić danas, 30. jula, puni 33 godine, a njegova supruga, Severina Kojić (48) mu je emotivnom porukom čestitala rođendan.

Iako se mesecima unazad šuškalo da se Igor i Sverina razvode, pevačica je objavom demantovala priče o krahu braka sa sinom Dragana Kojića Kebe.

Severina je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa Igrom, na kojoj poziraju nasmejani, a u opisu objave mu je četitala divan dan.

- Ovom divnom muškom stvorenju, Igoru Kojiću, srećno uplovljavanje na 33 obrta. Srećno, ljubavi - napisala je Sve i dodala emotikon crca kao i haštagove "volim što se volimo" i "ljubav se ljubavlju vraća".

Nekoliko puta bračni par Kojić otpratio je jedno drugo sa Instagrama, takođe je pevačica nedavno boravila u rodnom Splitu, a na fotgrafijama nije bilo ni traga, ni glasa od njegog supruga, što je podgrejao glasine o razvodu, pa je jedan pratilac dao savet Severini: "Nemojte se više svađati, je*em vam sunce blesavo".

Podsetimo, Igora i Sverinu upoznao je estradni menadžer Edvin Softić, koji je Kojića oveo na Sverinin koncert u Sava centru, februara 2015. godine i upoznao ih je u bekstejdžu. Venčali su se iste godine, u novembru, a svadbeno veselje upriličeno u jednom beogradskom hotelu.

Igor Kojić, Severina Foto: Instagram/severina

Video: Severina otkrila u Knjaževcu: Želim dete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA