≫ 

Srpska glumica prevela knjigu o holivudskom producentu Iervolinu, koji će praviti filmove u Srbiji

- Iznenađenja, razočarenja, sreća, tuga, izdaje, benevolentnost, ma sve je opisano u ovoj knjizi baš za sve nas koji pripadamo ovom svetu filma - ističe Nevena Šarčević

  • 1
Andrea iervolino

Andrea Iervolino Foto: Profimedia

Srpsko izdanje knjije o poznatom holivudskom producentu Andrei Iervolinukoji će inače otvoriti u našoj zemlji novi studio u kome će biti zaposleno nekoliko stotina ljudi i gde će stvarati filmovi koji će se gledati širom planete, ugledaće svetlost dana.

Knjigu je sa italijanskog na srpski jezik prevela glumica Nevena Šarčević, koja se na svom Instagramu pohvalila da je završila posao.

- PrevelaAaaa! Početak je bio uspravan a kraj prevoda horizontalan. Zadovoljna što sam prevela knjigu o holivudskom producentu Andrei Iervolinu, koju je napisao Ugo di Tulio, značajno ime italijanske javne scene. S napuljskog na italijanski pa na srpski....Stasala sam. Visoko intelektualno delo ali treba mi odmor! Gde? Gde mogu kažite mi u ovim novonastalim okolnostima? - napisala je Nevena i nastavila:

- Draga publiko, stiže Vam jedna zanimljiva priča o nekom kao što je Andrea, ko je svojim trudom sve sam stvorio što je i u meni prepoznao te smo sintono u maju rešili da ovu priču podelimo s ljudima koji nisu imali podršku porodice nego su morali da se bore s vrećom na leđima krenuvši od kuće u beli svet. Iznenađenja, razočarenja, sreća, tuga, izdaje, benevolentnost, ma sve je opisano u ovoj knjizi baš za sve nas koji pripadamo ovom svetu filma, glumci, producenti, reditelji prepoznaće se! A, Andrein i moj cilj bio je da ovo ostane kao pouka deci koja su i moja publika na Festivalu del Cinema, jer sam uvela s Gabrijelom podeok italijanske dečije kinematografije u Srbiji zarad razvoja srpske dečije kinematografije - zaključila je glumica u svojoj objavi na Instagram profilu.

Nevena Šarčević

Glumica Nevena Šarčević prevela je knjigu o Andrei Iervolinu sa italijanskog na srpski jezik Foto: Instagram/nevenasharcevic

Ekipa portala Telegraf.rs imala je priliku da popriča sa Andreom Iervoliom, pa poslušajte šta nam je sve ispričao o projektima u Srbiji.

Video: Andrea Iervolino o novom studiju u Beogradu: Ovde će se praviti svetski filmovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA