≫ 

Iva, Tara i Dragana odbrusile Andreani zbog objave o elitnim prostitutkama koje snimaju pesme

Iva Grgurić se osetila prozvano, dok je Draganu Mitar vidno iznervirao Andreanin tvit

  • 15
Andreana Čekić,  Iva Grgurić, Tara Simov, Dragana Mitar Foto: ATA images, Marko Jovanović

Pevačica Anderana Čekić na Tviteru obratila se bivšim rijaliti učesnicima, nazivajući ih "elitnim prostitutkama", napisala je da ne treba da snimaju pesme, a zatim i navela Anu Korać, za koju je, kako izgleda, čula da snima pesmu.

- Smatram da sam dovoljno rekla i ne bih dodatno da reklamiram te devojke. Velika je žalost što uopšte imaju prostora u medijima. Rado istaknem svoje stavove o raznim temama na Tviteru i iza svakog svog stava stojim. Naravno, nije mi strano ni da se našalim na svoj račun - rekla je sada ovim povodom Andreana za Alo!.

Koraćeva nije ostala dužna Andreani, već joj je žestoko uzvratila prozivkama, a sada su učesnice Zadruge Iva Grgurić, Tara Simov i Dragana Mitar promkomentrisale Čekićkin tvit.

- Uz dužno poštovanje gospođe Andreane Čekić, zaista ne bih znala šta da prokomentarišem na ove njene izjave. Ovo sam protumačila kao potencijalnu direktnu prozivku, a ne nameravam da se bavim ni muzikom ni pevanjem i, na kraju, nisam prostitutka - rekla je Iva.

- Ne pronalazim se u prozivkama Andreane Čekić, jer nisam elitna prostitutka. Dete od 20 godina i prostitucija ne idu zajedno - tvrdi Tara, koja će kroz nekoliko meseci objaviti album.

- Ako elitne prostitutke uspeju da poremete uspeh tako velikim zvezdama, onda te prostitutke imaju ogroman uspeh na muzičkoj sceni, čim pevačice moraju da ih komentarišu - rekla je Dragana i nastavila:

- Bolje bi pevačicama bilo da se pozabave svojim pesmama i budu originalnije kako ne bi dolazile u situaciju da komentarišu druge. Nekome je možda potreban rijaliti, a nekome audicije za početak karijere.

Video: Pitali smo Andreanu Čekić da li je čestitala Ani Sević trudnoću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Www

    30. jul 2020 | 14:28

    A našla se ova da ih proziva zar ona nije u zvaničnoj vezi sa oženjeni čovekom? Sramota. Ali bitno je da se sad piše o njoj, kako bi drugačije dospela u medije?

  • tea

    30. jul 2020 | 13:56

    bolje da andreana gleda svoje postupke i sta radi,a tara svakako nije dete sa 2o god.

  • Gocili

    30. jul 2020 | 20:15

    Auuuuuu....šta je sve prošla Andreana! Bolje da cuti....i sada je u spornoj vezi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA