≫ 

Prva slika Aleksandre Prijović sa sinom, a pogled privlači i njeno opasno telo u crnom bikiniju

Porodica Živojinović je na odmoru u Monte Karlu, a kao što je poznato, oni su na Breninoj i Bobinoj jahti koju su navodno platili 890.000 evra

  • 22
Aleksandra Prijović Živojinović

Foto: Instagram/aleksandra__official

Pevačica Aleksandra Prijović pozirala je sa svojim sinom tako da se dečak jasno vidi i prvi put njihovu zajedničku fotografiju podelila na svom Instagram profilu.

Porodica Živojinović je na odmoru na Azurnoj obali, gde uživaju na Breninoj i Bobinoj jahti koju su navodno platili 890.000 evra. Upravo na njoj su se fotografisali pevačica i njen nasednik.

Prija sa širokim osmehom na licu gleda u svog sina Aleksandra, kojeg je obrlila rukama i koji joj sedi u krilu, dok dečak drži kormilo. Emotivan prizor raznežio je Aleksandrine pratioce, a mlada mama i njen jednogodišnji sin su pobrali sve simpatije.

- Moje sve na svetu - napisala je Prija u opisu fotografije i dododlaa emotikon planete Zemllje.

Među prvima njenu objavu komentarisala je Prijina snajka Sandra Miljaković, devojka Viktora Živojinovića, koja je ispod gotografije ostavila nekoliko srculenaca i emotikona koji simoblizuju emotivnu reakciju.

Takođe, prizor je raznežio i mnoge poznate ličnosti među kojima su Marina Tadić, Slađa Alegro, blogerka Zorannah, kao i Aleksndrin menadžer Blaško, koji su u komentarima ostavljali srculenca.

Podsetimo, Brena i Boba su na odmoru sa sinovima Stefanom i Viktorom, kao i Živojinovićevim sinom Filipom i snajkama, a nema sumnje da im je mali Aleksandar doneo posebnu radost i uživanje na odmoru.

Video: Prijovićka zapevala na slavlju Ražnatovića, pa se zagrlila sa Anastasijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktoria

    31. jul 2020 | 00:32

    Ljubomora je čudo. Baš bi volela da vas vidim dal bi sedeli ovde da imate te pare. Zarađuje zena... Peva otkida Kk nje se pokazala izreka "rodi me majko srećnu pa me baci na ulicu"

  • Milan

    30. jul 2020 | 20:15

    Pa zato se i slikala zbog tela,ne zbog deteta.

  • Svasta

    30. jul 2020 | 19:49

    Sramota, dok jedni biju bitku za zivot i strahuju ovi se provode u sopingu, fuj! Sms - om skupljamo pare za bolesnu decu svaka im "cast"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA