≫ 

Sofija Milošević kupila nošene stvari Milice Dabović, kako bi joj pomogla u vreme velike krize

Mankenka je kontaktirala bivšu košarkašicu i pitala je šta sve nudi od garderobe, kako bi nešto kupila

  • 24
Sofija Milošević, Milica Dabović Foto: Instagram/sofijamilo, ATA Images

Bivša košarkašica Milica Dabović je otkrila da joj je Aleksanda Prijović nedavno pomogla finansijski tako što je otkupila deo polovne garderobe koju je prodavala, a to je sada uradila i Sofija Milošević.

Milicu je humani potez Prijovićeve veoma iznenadio, a njen primer bio je samo podstrek drugim javnim ličnostima koje su u mogućnosti pomognu samohranoj majci.

- Sofija me je zaista oduševila. Javilo mi se puno majki koje su samohrane i zamolile su me ako mogu i njima da pomognem, pa da uzmem procenat. Kao što meni druge žene pomažu, htela sam i ja njima i uključila sam ih - ispričala je Dabovićeva.

Trudna mankenka je kontaktirala Milicu i pitala je šta sve nudi od garderobe, a taj potez iznenadio je košarkašicu.

- Nakon toga Sofija me je onako spontano pitala šta to prodajem i može li ona da kupi. Ja sam joj rekla da tu nema ništa za nju i da ona nije na to navikla, a ona mi je rekla da joj pošaljem šta imam. Zatim je javila šta da joj dam. Pitala sam je da li se šali sa mnom, ona je rekla ne. Odgovorila sam joj da ću umreti od sreće - kaže Milica.

Milica ne može da sakrije oduševljenje zbog svih onih koji su se javili da joj pomognu.

- Oduševila me je potpuno posle Aleksandre. Eto, vidiš ko ti se javi i ko ti pomogne u životu. Jednostavno me je ostavila bez reči i bez teksta - dodala je nekadašnja košarkašica za Blic.

Podsetimo, Milica se porodila 2017. godine i na svet donela dečaka, a nedugo zatim ju je tadašnji dečko ostavio i ona je ostala da sama odgaja svoje dete. Kako bi svom sinu priuštila samo najbolje u više navrata je isticala da je nije sramota bilo kog posla.

Upravo iz tog ona je počela da prodaje polovnu garderobu, zbog čega se našla i na meti kritika pojedinih korisinika društvenih mreža. Bivša košarkašica piše i knjigu o svom turbulentnom životu, koja će svetlost dana ugledati uskoro.

Video: Grobarka u leglu Delija!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin iz Bosne

    31. jul 2020 | 09:43

    Ima posla u raznim marketima, fabrikama... nema potrebe da se trazi neko sazaljenje

  • majalena

    31. jul 2020 | 10:12

    Jao patetike majko mila 🤮

  • Vx

    31. jul 2020 | 11:00

    Pa to znači da ne radi ništa već samo rasprodaje garderobu,pošto je rekla da je nije sramota da radi bilo šta da bi detetu pružila sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA