Aleksandra Mladenović kupila dva stana za 5 godina! Nekada je živela na hlebu i ajvaru

Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam - rekla je svojevremeno

  • 26
Aleksandra Mladenović Foto: A. Nalbantjan

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović, za manje od pet godina koliko je na estradi, zaradila je za dva stana u Beogradu, čija je vrednost više od 300.000 evra.

Aleksandra je početkom godine pazarila nekretnunu od 60 kvadrata, u Beogradu na vodi koja ju je koštala 210.000 evra. Ona je navodno taj stan kupila na rate, a kako je istakla, ne planira u njemu da živi, već da ga iznajmljuje.

- Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila - rekla je pevačica.

Aleksandra je 2018. godine kupila stan na periferiji grada, koji ju je koštao nešto manje od 100.000 evra, a pevačica sada živi u njemu.

Mladenovićka važi za jednu od najtraženijih pevačica, pored nastupa u klupovima, ona peva i na privatnim proslavama na kojima dobija veliki bakšiš.

Navodno, Aleksandrin honorar je 4.000 evra, a "Grand produkcija" od toga dobija polovinu. Pre korona virusa Alksandra je mesečno imala i više od 20 nastupa, što znači da prihoduje oko 40.000 evra, plus bakšiš.

Pevačica je ranije isticala da se tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" 2015. godine dosta namučila i da je bilo situacija kada nje imala šta da jede, pa je jela hleb i ajvar.

- Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartu. Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam - rekla je tada.

- Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara - ispričala je svojevremeno pevačica.

Video: Aleksandra Mladenović između dve vatre: Na Mihajlovom rođendanu njen bivši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    31. jul 2020 | 10:12

    I treba da kupuje u Srbiji , normalno i da plati porez...mnogi vani pevaju i donose pare u Srbiju...

  • Boban

    31. jul 2020 | 10:54

    Tužno je videti lice mlade i zdrave devojke izobliceno operacijama.

  • Vesna

    31. jul 2020 | 13:20

    Pa da...ona ima 2 stana,a doktori,profesori,obrazovani ljudi podstanari ili na birou...Sramota!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA