≫ 

Uplakana žena Rajka Dujmića koji je i dalje u komi: Nesreća mu se desila na godišnjicu naše ljubavi

- Mi smo se 29. jula pre 38 godina upoznali i hteli smo taj dan da provedemo zajedno - otkrila je njegova supruga

  • 1
Rajko Dujmić Rajko Dujmić, Printskrin: Youtube/Croatia Records

Poznati hrvatski muzičar i nekadašnji vođa grupe "Novi fosili", Rajko Dujmić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 29. jula u Ravnoj Gori na području Gorskog kotara.

Do nesreće je došlo kada je Dujmić sa automobilom Tiguan, zbog neprilagođene brzine sleteo sa puta i završio na strmini provalije. Vozilom Hitne pomoći prebačen je u bolnicu na riječkom Sušaku.

U automobilu nije bilo nikoga osim Dujmića koji je ispao iz vozila nakon sletanja s puta, nakon čega ga je Hitna pomoć prevezla u KBC Rijeka gde je zadržan nakon što su mu konstatovane povrede glave.

Njegova supruga Snežana se zatim oglasila putem društvenih mreža i zamolila svoje pratioce i prijatelje da se mole za njenog supruga koji se nalazi u životnoj opasnosti.

- Ništa zasad ne znamo. Mogu samo da kažem da Rajko nije ispao iz auta, kako su pisali neki mediji. Čekam njegovog sina Tina da pokušamo da dođmodo njega u Intenzivnoj jer ne možemo da uđem bolnicu zbog korone. Noćas je imao hitnu operaciju zbog krvarenja u mozgu, operisan je i dalje je u induciranoj komi i samo čekamo - s tugom i brigom u glasu ispričala je Dujmićeva supruga za Jutarnji.hr.

Inače te kobne večeri, tačnije 29. jula, Snežana i Rajko su trebali da proslave svoju 38. godišnjicu braka u jednom restoranu.

- Rajka je sin Tin u sredu prepodne dovezao u Stari Laz, gde sam ja od pretprošle nedjelje zbog radova na apartmanu. Mi smo se 29. jula pre 38 godina upoznali i hteli smo taj dan da provedemo zajedno. Nas troje smo ručali u vikendici koja je već 32 godine naše mirno utočište, a uveče smo planirali intimnu večeru u Delnicama - priča potresena žena.

Snežana čvrstvo veruje u svog supruga i njegovu snagu, te iako je u kritičnom stanju, ona veruje da će preživeti i da će se izboriti.

- Na mestu nesreće susedi su mi rekli da je do dolaska hitne pomoći Rajko bio pri svesti, no tokom vožnje prema Sušaku pao je u komu. Lekari su mi rekli da je u komi jer ima krvarenje na mozgu i preduzeli su sve što mogu. Napokon se sve smirilo - i onda ovo. Ali biće sve dobro. Jak je on. Ja sam uz njega - puna je nade Snežana.

Bračni par Dujmić u junu je bio na sudu. Naime, prošlog leta muzičar je proveo dva i po meseca u pritvoru nakon što ga je supruga prijavila zbog porodičnog nasilja.ž

Video: Stravični prizori na mestu gde je Darko Lazić sleteo sa puta: Delovi automobila razbacani po njivi

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čuburac

    31. jul 2020 | 18:17

    Jel ovo ona ista što je kukala na sav glas da je Dujmić leši od batina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA