≫ 

Ovoj seksi guzi nije lako: Svaki dan je prati reč "korona", i tamo gde nema virusa

Popularna Hrvatica, koja je pravi skandal majstor, objavila je novu provokativnu fotografiju

  • 3
Nina Moric Nina Morić; Foto: Profimedia

Popularna Hrvatica i bivša manekenka Nina Morić (44) je objavila novu provokativnu fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj joj je u prvom planu zategnuta guza i ogromna tetovaža na leđima.

Naime, Nina je objavila fotografiju na kojoj se sunča na jahti, a upravo je njena seksi guza bila okrenuta ka objektivu. Obukla je bikini sa leopard dezenom, dok je u tangama izazvala veliko oduševljenje njenih pratilaca, pa je prikupila preko 22.000 lajkova.

- Nema Fotošopa na ovoj zadnjici, samo fizička aktivnost... I trenuci čistog i zdravog egzibicionizma - napisala je Nina u opisu fotografije na italijanskom jeziku.

Nju na Instagramu prati 672 hiljade pratilaca, a ljudi sa ovih prostora nikada neće zaboraviti skandale koji su se nizali oko nje.

Skandali u životu lepe Hrvatice počeli su da se nižu od 2001. godine, kada se udala za paparaca Fabricija Koronu. Korona je mogao da se "pohvali" brojnim skandalima i problemima sa zakonom, pošto je optuživan da je utajio porez i da je raznim fotografijama ucenjivao poznate Italijane, među kojima je bio i Silvio Berluskoni.

Berluskoni je Koroni navodno platio 20.000 evra kako ne bi objavio sporni materijal, ali je Fabricio završio u zatvoru, zbog čega je i Nina bila pod policijskom istragom.

Sina Karlosa Marija dobili su 2003. godine, a zvanično su se razveli 2007. godine. Usledile su nasilne svađe, Ninin pokušaj samoubistva, potom borba za starateljstvo i alimentaciju koju navodno nije davao, zbog čega je ona učestvovala u rijaliti programima.

- Sa 200 evra u džepu ušao sam na Versaće žurku. I tamo sam ugledao nju. Možda nisam imao pare, ali sam imao veća mu*a i stav od mnogih tamo. Odmah sam znao da će biti moja - rekao je u jednom intervjuu u kojem je opisao kako su se on i Nina upoznali.

Fabricio i Nina nikada nisu poricali da je njihova ljubav bila jednostavno "preterano" puna strasti, do te mere da je za njih sigurnije da ne budu zajedno, kao i da je to najbolje za odrastanje njihovog sina, danas osamnaestogodišnjeg Karlosa Mariju Koronu.

Neretko je izjavljivala da je za veliki broj zahvata kojima se podvrgla kriv njen bivši partner koji joj je godinama nabijao komplekse pa je vremenom potpuno izgubila samopouzdanje.

Nina se 2013. tajno udala u Kambodži za biznismena Masimilijana Dosija, i to posle dva meseca veze. No, posle dva meseca braka su se i razveli, a usledili su manekenkini ljubavni promašaji.

- Ja sam kao Elizabet Tejlor. Imaću pet, šest, možda čak i deset brakova - rekla je u burnom periodu života.

Nini je u život radost kasnije doneo maneken Luiđiji Mario Favolose, koji je od nje mlađi 11 godina. Počeli su da se zabavljaju 2014, a 2015. je objavljeno da je Nina ponovo sebi pokušala da oduzme život. I ta veza se završila.

Nina je i u januaru ove godine bila u centru skandala u Italiji kada ju je Luiđi pretukao, a kao dokaz je objavila fotografiju na kojoj se vide užasne modrice i podlivi po telu.

- Nina tvrdi da sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina. Povredio sam ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao zaštiti od nje same - rekao je tada on.

Podsetimo, Nina je radila za poznate modne brendove kao što su Roberto Kavali, Versaće i Valentino, a ostaće zapamćena i po angažovanju u spotu Rikija Martina “Livin La Vida Loca”.

Video: Ava Karabatić predstavila svoja ulja na platnu: Kada neko nešto voli, njemu ništa nije skupo

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    1. avgust 2020 | 10:33

    Ono kad ti ceo zivot dupe....

  • Boža zemunac

    1. avgust 2020 | 08:45

    Čim sam video one tetovaže, zgadila mi se.

  • Mmj

    1. avgust 2020 | 11:40

    ...a ostaće zapamćena i po angažovanju u spotu Rikija Martina “Livin La Vida Loca”.... Ko je nju po tome upamtio? Pa u tom spotu igra 68 riba sve bolja od bolje... nju niko tu ni ne primećuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA