≫ 

Sa Stefanom kroz luksuznu vilu Karića - od sobe koja "svašta krije", do kupatila veličine garsonjere

Stefan nas je sproveo kroz porodičnu vilu Karića

  • 38

Bivši učesnik Zadruge 3 Stefan Karić živi u vili na Zvezdari, sa svojim ocem Osmanom Karićem i očevom lepšom polovinom, suprugom Kristinom.

Stefan je našu ekipu prošetao doslovce celom kućom i pokazao nam sve zanimljive "ćoškove".

Da, ima i određeno mesto na kojem ima "ozbiljne razgovore" sa ocem Osmanom, a zavirili smo u kupatilo veličine garsonjere, gde se nalazi zanimljiv ukras, koji sigurno niko ne očekuje da vidi na tom mestu.

Karić nam je pokazao svoju sobu, a kako smo ranije već imali priliku da uđemo u njegov kutak, primetili smo da na istom mestu na kom je ranije bila, više nije zajednička fotografija sa bivšom devojkom, pokojnom misicom Dijanom Milojković.

- Tu su slike, vratiću je, malo sam rasperemao stari, pa sam ispomerao sve. Ali, tu je slika - rekao je Stefan za Telegraf JETSET.

Saznali smo da je za Karića idealan poklon parfem koji je potrošio tokom boravka u Zadruzi, kao i garderoba, tako da sve devojke koje imaju želju da obraduju Stefana - sada znaju kako to da urade.

Karić nam je otkrio da bi "svašta bilo kada bi zidovi njegove spavaće sobe progovorili", te da bi to bila mnogo gora opcija nego da tata Osman iznosi detalje njegovog privatnog života.

- Ko zna šta je bilo kada bi ovi zidovi progovorili. Mnogo su opasniji od Osmana, ali me još uvek nisu izdali  (smeh). Mislim, nije mi ni Osman izdao, ali eto... - ispričao je Stefan.

Zatekli smo čuvenu ljubičastu fotelju gde su se slikale Kristina Kija Kockar i Ivana Šopić, a prema Stefanovim rečima, i mnoge druge devojke. Karić je u trenutku naše posete imao gosta, Mensura Ajdarpašića, kojeg smo pitali za Minu Vrbaški.

Kako izgleda porodična vila Karića kroz koju nam je pokazao Stefan, kao i šta nam je sve rekao on, ali i Mensur pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Stefan Karić i Ivana Šopić posle Zadruge o Kiji, planovima...

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    1. avgust 2020 | 13:17

    Bolje je da si mu Osmane platio neku skolu da se decko malo obrazuje ,on mucenik ne ume jednu recenicu da slozi kako treba ,samo se smeje,ko lud na brasno .

  • Ja pitam

    1. avgust 2020 | 14:39

    Čime se tata Osman bavi? Kuća ima samo dobru kvadraturu,ostalo je ko kineska pijaca da ne kažem ko Pančevački buvljak.

  • Mara

    1. avgust 2020 | 13:10

    Mene jedino zanima,.zasto je Karic usao u zadrugu. Da bi ga upoznali..ko da ga upozna? Namjestaj u ovoj kuci je: kao da su svi karici koji su nekad renovirali kucu, visak donosili upravo njima. Jedino sto su oni kupili je (po meni) taj mali ugao i Stefanovoj sobi ono srce na kadi i tako ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA