Anabela nakon haosa zbog slika njenog bivšeg i ćerke Lune: "Hoće li biti srećni ako se ubijem?"

Posle brojnih svađa koje je imala sa ćerkom, Anabela je nakon napuštanja rijalitija često na meti osuda

  • 22
Luna Đogani, Anabela Atijas, Mladen Radulović Foto: ATA images, Printskrin: Youtube/Pink

Luna Đogani još tokom učešća u "Zadruzi 3" izjavila da ju je bivši dečko svoje majke Anabele, manekenk Mladen Radulović spopadao još dok je bila maloletna, a nedugo zatim osvanule su i njihove zajedničke fotografije.

Anabela je nakon što su se sporne fotografije pojavile, odlučila da se obrati javnosti i otkrije šta stoji iza svega i kako su nastale iste.

- Budalaštine su da je između Lune i Mladena bilo ičega, te fotografije koje se plasiraju nastale su u mom prisustvu. Svi koji su se u poslednje vreme nameračili na mene slobodno neka udaraju, tu sam - rekla je sada Anabela za "Alo".

Atijasova je zatim najavila i da će tužiti svakog ko pokuša uništi njen integritet i ukalja njenu čast, te zamolila da prestanu da se uništavaju životi članova njene porodice.

- Tužiću svakoga ko bude udarao na moj integritet, ići ću na inostrane sudove i potražiti svoja ljudska prava. Ovakve stvari se ne tovare nikome na leđa! Ovim putem bih zamolila sve one koji plasiraju ovako ružne stvari da dobro razmisle da li će ovog puta izostaviti društvenu odgovornost ili će poželeti da uništavaju moj život i živote članova moje porodice - rekla je ona.

Anabela tvrdi da su Luna i njen bivši Mladen imali jednan susret pre pet godina, a da je ona sa njim bila pre 10 godina.

- Ovo je užasan udar na mene i moju porodicu, zato vas molim da budete ljudi i ne izmišljate stvari. Luna je u emisiji 'Narod pita' ispričala da ju je Mladen povukao za ruku u klubu pre otprilike pet godina, a ja sam sa njim bila pre deset godina! Zaista ne mogu da odgovaram za to da li će neko ko u tom momentu nema veze sa mnom u klubu povući Lunu za ruku. Zaista sam očajna. Ne znam samo da li svi koji šire laži žele da me nateraju da se ubijem, hoće li tada biti srećni? Ovo se više ne može podneti - rekla je Atijasova, koja se trenutno nalazi na odmoru sa suprugom Andrejem Atijasom i ćerkama Ninom i Blankicom..

Sporne fotografije pogledajte u nastavku teksta:

Video: Ćerka urnisala majku: Luna i Anabela se častile govorom punim mržnje

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    31. jul 2020 | 18:25

    Delile ste sve partnere, to i vrapci znaju! Pa sama Luna je pričala za tvog Atlasa kakav je baja....zašto lazes za nešto što smo svojim ušima čuli? Pričala si i onda o svom braku, pa je Lunci rekla da ju je cimao i molio, kada je spomenula da ne želi da se mesa u tvoj brak! Kod vas je sve rekao pa porekao, tj desilo se - "nije se desilo"! Sram da vas sve bude!

  • Cartmen

    31. jul 2020 | 18:11

    Srbijooo! Pamti kosare, ne realiti klosare!

  • Др

    31. jul 2020 | 17:13

    Хајде, молим вас ,о'ладите пар дана са Ђогајима!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA