Ljuba Aličić o borbi sa korona virusom: Padao sam u nesvest, gubio sam pamćenje...

Pevač je tri nedelje proveo u bolnici, gde je bio priključen na kiseonik

  • 13
Ljuba Aličić Foto: ATA Images

Pevač Ljuba Aličić (64) preležao je korona virus što u njegovim godinama nije bilo nimalo naivno, a sada je otvorio dušu i otkrio kako je izgledala njegova borba.

Ljuba je bio hospitalizovan u bolnici u Šapcu i tamo je proveo čak tri nedelje, a u jednom trenutku mu je stanje bilo toliko loše da je čak počeo i pamćenje da gubi.

- U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio - započeo je priču Ljuba za Informer.

Kako i sam ističe njegovi simptomi nisu bili uobičajeni, već mnogo gori, a njegovo stanje tokom borbe sa opakim virusom bilo je veoma loše.

- Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna - priča Ljuba.

Pevač je bio smešten na odeljenje u bolnici, jer mu je tada već stanje bilo rizično, te ga odmah priključili na kiseonik.

- Smestili su me na grudno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama - priča Aličić.

- Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema lepšeg osećaja - priča folker.

- Pevačima bih poručio da ne budu halapljivi. Neće propasti bez nekoliko tezgi. Dok sam ležao u bolnici, poslednje o čemu sam razmišljao bile su moje finansije. Verujte mi, bez zdravlja ne možete ništa i čuvajte ga u svakom trenutku - zaključio je Ljuba.

Video: Ljuba Aličić: Darko Lazić će napraviti karijeru ako ostavi alkohol

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA