Presudila je ljubav prema Filipu i Beogradu: Iva Grgurić u srpskoj prestonici kupuje stan!

Lepa Hrvatica je rešila da pametno investira zarađeni novac

  • 23
Iva Grgurić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Hrvatica Iva Grgurić odnela je pobedu u rijalitiju "Zadruga 3" i postala bogatija za 50.000 evra, a izgleda da je odlučila da novac potroši na pravi način.

Nakon njenog izlaska iz rijalitija mnogo se spekulisalo o tome kako će njena i Filipova veza uopšte opstati ako se Grgurićeva vrati nazad u Hrvatsku.

No, ipak je Iva odlučila da zbog ljubavi prema Filipu, ali i iz ljubavi prema Begradu kupi stan u našoj prestonici.

Da, istina je, odlučila sam i zbog obaveza, i zbog Filipa da kupim stan u Beogradu. Ja volim Beograd i generalno Srbiju - izjavila je Iva za "Pink.rs".

Podsetimo, kako je i sama  nakon izlaska rekla pred našim kamera, Iva je svoju nagradu od 50.000 evra u startu planirala da potroši na nekeretninu ili biznis.

Pa prošlo mi je kroz glavu, ne mislim da ih spiskam na neku glupost, neki šoping ili tako nešto. Mislim da ću uplatuiti neko dobro učešće za neki dobar stan i naravno da cu uložiti u svoju muzičku karijeru, kojom planiram da se bavim - otkrila nam je Grugurićeva nedavno.

Video: Iva otkrila sa kim i gde je provela noć nakon finala

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    1. avgust 2020 | 17:49

    A moze li Srbin u njihovom Zagrebu isto da kupi stan?Malo sutra sta hocev u Nasoj Srbiji .Srbija za Srbe- napolje iz nase zemlje i neka pravi karijeru u Hrvatskoj.

  • Ahahaha

    1. avgust 2020 | 17:38

    Ma važi. Te pare što ona ima nisu ni za garsonjeru u Bg. Ali ok, to su priče za instagram, a tamo je sve ali baš sve laž

  • JA

    1. avgust 2020 | 17:07

    Svi ucesnici rijalitija zele da se bave muzikom...ta idi, sve neki talentovani. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA