Zbog mokre Karleuše u toplesu poželećete da budete kapljica koja se sliva sa njenih golih grudi

Ovako izgleda "Dobro jutro" na Jelenin način

  • 26
Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Popularna pevačica Jelena Karleuša (41) poptpuno mokra i u toplesu, ulepšala je početak dana mnogim pripadnicima jačeg pola, kao i svojim obožavateljima.

Karleuša već nekoliko dana uživa na odmoru u Turskoj, odakle je vrelim toplesom poželela "Dobro jutro" više od 2 miliona ljudi, koliko njih je prati na Intagramu.

Jelena pozira u bazenu, a grudi je jedva porila rukama, dok se sa njenog tela slivaju kapljice vode. Zbog seksi tela, mnogi su poželeli da su na momenat kao kapljica koja se sliva sa pevačicinih grudi.

Nema sumnje da je temperaturu vode u bazenu dovela do ključanja svojim izvajanim i preplanulim telom, zbog kojeg uzdišu mnogi muškarci, dok joj neke žene opravdano zavide na izgledu.

Jelena je pored toplesa, na društvenim mrežama podelila i mnoge seksi fotografije iz Turske, gde su njeni mišići, guza i grudi ubitačan trio.

Podsetimo, pevačica na odmoru uživa u drštvu ćerki Atine i Nike, a devojčice i mama se sjano provode, sudeći po fotografijama i snimcima sa putovanja.

Video: Karleuša pokazala svoje nove voćkice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    1. avgust 2020 | 12:16

    Zeljna paznje...kad vec ima toliko para, sto ne sredi to telo i ne vezba, vec Photoshopom pokusava da obrise salo, celulit i strije? Smesna je..uzivo ko je vidi, sve mu je jasno.

  • xxx

    1. avgust 2020 | 12:47

    Realno,ona da je zadovoljns zena njen muskarac bi uzivao u njoj i njenim fotksma a ne potreba da je bgleda ceo svet.Nesto tu ne valjaaaa

  • ime

    1. avgust 2020 | 11:28

    Ajde atina sine slikaj, a mama ce da se namesti 🤦‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA