≫ 

Mirko Šijan se potukao zbog svastike, Bojana u suzama pokušala da spreči sukob?

Navodi incident se dogodio na rođendanskoj proslavi, na kojoj su prisustvovale sestre Rodić i Šijan

  • 21
Mirko Šijan Foto: Marko Jovanović

Mirko Šijan navodno se potukao sa poznanikom, na jednoj žurki u Novom Sadu, zbog Nataše Rodić, sestre svoje devojke Bojane.

Mirko, Bojana i njena sestra bili su na rođendanskoj proslavi, a navodno je problem nastao kada je Nataša počela da provocira jednog dečka, koji je na istoj žurki bio sa svojom devojkom.

Pomenuti mladić ustao je da upozori Natašu, da prestane sa provokacijama, a u tom trenutku se umešao Šijan, koji je navodno bio u alkoholisanom stanju, piše Kurir.

Prema priči osobe koja je prisustvovala incidentu, Šijan se momku unosio u lice, vređao i govorio mu ružne reči, što je njegovog poznanika jako iznerviralo pa je nasrnuo na Mirka.

Nastao je haos, a Šijan je navodno dobio desetak jakih udaraca. Navodi se da se u jednom trenutku, u celu sitaciju umešala i uplakana Bojana koja je bezuspešno pokušavala da prekine sukob.

Rodićeva je preklinjala tog dečka da prestane da udara Šijana, a sitacija se smirila nakon što je pomenuti mladić prestao da udara Mirka.

- Ne znam odakle vam to? Da mi nije možda devojka opet trudna? Neka vam objasni sve taj ko vam je to preneo. Nemam više šta da komentarišem, doviđenja - rekao je Mirko o incidentu za pomenuti list.

Kontaktirali smo Šijanovu majku Gocu Božnovsku, koja do objavljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive.

Video: Ne mogu da se razdvoje: Bojana Rodić i Mirko Šijan opet uhvaćeni u strasnom poljupcu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zof

    1. avgust 2020 | 13:59

    Ovoga mucenika redovno tamburaju,pa nije dovoljno da se samo prezivas Sijan.Cale ti je bio veliki baja i frajer ,ti si nula .

  • Гаргамел

    1. avgust 2020 | 14:01

    Потукао или добио шљагу преко уста ?

  • 👁👁👁

    1. avgust 2020 | 13:49

    Izgleda da je Mirko vise povukao na majku nego na caleta sto se ferke tice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA