Romana čeka deportaciju u Srbiju, a evo ko će vratiti 14.400 evra, ukradenih sa bankomata

Sada se pevačica oseća bolje, međutim i dalje joj je loše zbog toga što je osramotila i obeležila svoju porodicu

  • 17
Romana Panić Foto: Instagram/romana_panic

Pevačica Romana Panić (45) je pre dva dana puštena iz zatvora u Brizbejnu, gde je služila deo kazne na koju je osuđena zbog pljačke bankomata sa svojim dečkom Filipom. M.

Njih dvoje su ukrali 14.400 evra, a ona je zbog toga osuđena na kaznu od godinu dana, s pravom na puštanje na uslovnu posle dva meseca služenja zatvorske kazne.

Međutm, kako je odslužila dve trećine kazne, ona je zbog dobrog vladanja puštena na slobodu gde sada u jednom hotelu odakle se juče oglasila čeka deportaciju za Srbiju.

Njen dečko ostao je da robija, a iako su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug, pevačica je ipak uspela da se izvuče iz toga.

- Romana će uskoro da se vrati u Beograd! Njen dečko prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali - priča pevačicina prijateljica za Informer.

Kako tvrdi njen prijatelj, Romana je sramota pojela zbog cele situacije koja joj se desila, u jednom trenutku je bila potpuno potonula, ali je sada mnogo bolje jer se vraća u svoju rodnu zemlju.

- Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije - otkrio je prijatelj.

Da joj je sa razlogom bilo loše, govori i činjenica da Romanina majka od sramote već mesec dana  ne izlazi na ulicu.

Video: Romana se oglasila nakon izlaska iz zatvora

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. avgust 2020 | 10:13

    Sada moze da snimi i najveci hit ali uvek ce biti obelezena kao prevarant i lopov,nece joj biti lako nosito to breme kroz zivot,svaka skola se placa a pametan se uci na tudjim greskama

  • Kursumlija

    3. avgust 2020 | 09:30

    Nit obraza nit srama,katastrofa!!!Eto nje u Z4.

  • Febo

    3. avgust 2020 | 09:59

    Otkad je Srbija njena zemlja,osim ako joj nisu sredili(preko veze)srpski pasos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA