"Pored mene ovakvog..." Mensur priznao da je pobesneo jer je Mina lajkovala slike Teodorinog dečka

- Šta je u njenoj glavi, ja stvarno ne mogu da ulazi u njenu psihu. Ne znam šta je htela da postigne. Sramota me da pričam o tome - rekao je Mensur

  • 7
Mensur Ajdarpašić, Mina Vrbaški, Nino Čelebić

Mensur, Mina i Nino/Foto: TV Pink, Instagram/ninocelebic, Marko Jovanović

Mensur Ajdarpašić gostovao je u emisiji "Narod pita", gde je govorio o raskidu sa Minom Vrbaški, za koji se priča kako je glavni krivac dečko Teodore Džehverović, košarkaš Nino Čelebić.

- Mi jesmo nastavili našu vezu napolju i sve je bilo dobro do jednog trenutka. Dok nije došlo to tog nesporazuma, raspravljali smo o nekim stvarima u kojima se nismo mogli razumeti. Svašta se tu izdogađalo. Nije bilo dopustivo da se tako nešto desi nakon svega što nam se izdešavalo - rekao je Mensur, koji se osvrnuo i na lajkovanje slika na Instagramu, budući da je Mina lajkovala sliku Teodorinog dečka.

- To nije ključni problem. Govori se dosta o tome. Lajk kao lajk nije uopšte problem, to je glupost najveća, to je društvena mreža, možeš nekad i sasvim slučajno da lajkuješ. Da ne kažem da ti to radiš namerno... Ali to je sve nekako nedopustivo, ružno je. Ja u tim momentima dok smo bili zajedno ništa nisam radio.

- Nije to ključni razlog našeg raskida, ali definitivno smo raspravljali o tome. Nije mi bilo jasno. Pored mene ovakvog... Nije radi lajka sigurno. Negde se nismo dobro sporazumeli. Najnormalnije smo se razišli. Pričamo... Normalno da je tu ljubomora. Voli ona mene, volim ja nju, nije to ništa sporno - rekao je, pa dodao:

- Između ostalog bilo je i to, da kažem da je bila nepažnja. Raskid se dogodio zbog njene nepažnje. Ja nikom nisam lajkovao slike dok sam bio sa Minom u vezi. Imala je pristup mom telefonu i ja njenom, ne bunim se kad god mi uzme telefon. Ni sad nisam lajkovao. Ja znam da mi ulaze na profil, hakuju, pa lajkuju i zaprate i onda ispadne da to ja radim - pričao je.

Postavljeno mu je i pitanje kako je reagovao na Minine lajkove na golišavim fotografijama Nina Čelebića.

- To su mi poslali fanovi, ja sam to video. Samo sam se pitao čemu ovo?! Kako odgovoriti na to pitanje? Šta je u njenoj glavi, ja stvarno ne mogu da ulazi u njenu psihu. Ne znam šta je htela da postigne. Sramota me da pričam o tome.

Golišave slike Nina Čelebića:

- "Listala sam i lajkovala", to je bio njen odgovor. On je momak sportista i nema veze s tim, u srećnoj je vezi. Ja sportiste poštujem, svaka čast. Pozdravljam profesionalizam i sport - zaključio je Mensur u svom izlaganju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan karaburna

    3. avgust 2020 | 14:50

    Strasno kakav Indijanac, nije mu lagano.

  • Теа

    3. avgust 2020 | 13:21

    Дечко је ок,само има преку нарав и кратак фитиљ.

  • Krlja

    3. avgust 2020 | 12:53

    A ipak si ljubomoran 😉 bolji je frajer od tebe u svim segmentima 😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA