"Živote moj najlepši na svetu...": Rastina emotivna poruka za 3. rođendan ćerke Tare

U više navrata je i sam reper priznao da mu se život potpuno promenio od kada je postao otac

  • 0
Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta, Printskrin: Instagram/stefanrasta

Reperu Stefanu Đuriću Rasti današnji dan, 3. avgust, sigurno je jedan od najsrećnijih dana u godini s obzirom na to da danas njegova ćerka Tara proslavlja svoj rođendan.

Na današnji dan pre tačno tri godine malenu Taru na svet je donela pevačica Ana Nikolić, koja je ćerki iznenađenje za rođendan priredila još pre nekoliko dana.

Naime, Ana je svojoj naslednici kupila belog konja u jednoj ergeli u blizini Beograda, a za ovu životinju je iskeširala 8.000 evra.

Šta je Rasta pokloniosvojoj mezimici još uvek nije poznato, ali se oglasio putem društvenih mreža i Tari čestitao rođenadan.

Reper je sa svojim pratiocima podelio zajedničku fotografiju sa letovanj, a svojoj ćerki se obratio nikad emotivnijim rečima.

- Hvala ti za tri najlepše godine života! Hvala za tri godine najlepše i najiskrenije ljubavi! Živote moj najlepši na svetu, srećan ti treći rođendan! Volim te - napisao je Rasta ispod fotografije sa ćerkom Tarom.

Rasta sa ćerkom Printskrin: Instagram/Rasta

Video: Rasta kupio stančinu sa pogledom na Hram

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA