≫ 

Milica Pavlović o ulozi ubijene Jelene: Scenario sam u dahu pročitala, ništa nije kako izgleda

- Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - kaže nam Milica

  • 22
Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: Telegraf

Milica Pavlović dobila je ulogu Jelene Marjanović, u seriji "Pevačica" koja počinje da se snima za nekoliko dana.

Mlada zvezda za Telegraf JETSET kaže da je informacija tačna, te da je u dahu pročitala scenario i da je vrlo nestrpljiva.

- Moram da priznam da sam veoma euforična i uzbudjena zbog toga što sam postala deo ekipe serije "Pevačica". Svakako, imponuje mi što je vanserijski Gaga Antonijević odlučio da mi ukaže poverenje i dodeli mi tako ozbiljnu i zahtevnu ulogu, a ja ću dati sve od sebe da to poverenje i opravdam - kaže nam Milica.

- Za sada ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je neverovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima, i sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda. Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - poručuje Pavlovićeva.

Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte - rekao je ovim povodom Predrag Gaga Antonijević.

Podsetimo, Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine.

Njen ubica još uvek nije pronađen.

VIDEO: Teodora Krsmanović - sećanje na sestru Jelenu Marjanović

(I. C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Cvorovic

    3. avgust 2020 | 13:55

    Zato nam i jeste ovako sto svako misli da svasta moze da radi, ljudi studiraju, znoje se na polaganjima da bi nekada radili svoj posao i postali glumci i ziveli od toga, kakv samar za talentovane ljude koji ne dobiju priliku.

  • Zeynep

    3. avgust 2020 | 13:28

    Vecu glupost nisam videla snimanje filma o nekoj anonimus osobi, stvarno necuveno. Bacanje para na glupost.

  • A.R

    3. avgust 2020 | 17:20

    Sram vas bre bilo! Ostavite zenu da pociva u miru! Drzava bolje da otkrije pocinioca ovog dela nego sto dozvoljava snimanje serije. Da li iko u ovoj drzavi misli o tom malom detetu koje ce sutra da gleda tu vasu seriju. A ti Milice, samo budi presrecna sto ces ucestvovati u takvom projektu, pa jos i igrati ulogu nastradale devojke. Neka Vam Bog oprosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA