Ko bi mislio na roštilj pored ovakve domaćice? Fatalna Srpkinja raspametila u tanga bikiniju

Iako je pre manje od godinu dana na svet donela naslednicu, Ninino telo izgleda bolje nego ikad

  • 6
Nina Seničar Foto: Profimedia/INSTAR Images

Voditeljka i glumica Nina Seničar (34) pokazala je zašto važi za jednu od najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni, kao i da nakon rođenja deteta njeno telo igleda bolje nego ikada.

Nina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u minijaturnom tanga bikiniju, ona pozira ispijajući piće, dok priprema roštilj, okrenuta kameri sa boka.

Ono što je svima zapalo za oko jeste njena dobro oblikovana guza, na kojoj nema grama viška, ali ni celulita, koji muči i mnogo mlađe žene, a posebno one kojima se nakon prođaja telo promenilo.

Međuim, Ninina seksi figura oduševila je sve i njeno seksi telo izgleda bolje nego ikad, iako je pre manje od godinu dana, 8. novebra, na svet donela ćerkicu Noru Grejs Elis.

Ona je oduševila svoje pratioce, koji su joj uptili brojne koplimente, a nema sumnje da je dim od roštilja na fotografiji opisao i sma utisak - da se zbog Nininog seksi tela "od vreline sve dimi".

"Najlepša žena na svetu", "Moja inpiracija", "Savršeno telo", "Super mama, prelepa i prezgodna", neki su od komentara ispod voditeljkine objave.

Nina Seničar Foto: Instagram/ninasenicar

Video: Nina Seničar objavila presladak video kako sa ćerkicom svira klavir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA