Brenin sin slavi 365 dana veze sa studentkinjom srpskog jezika: Sandra mu javno uputila nežne reči

Kako izgleda, porodici Živojinović se i te kako dopada potencijalna snajka

  • 13
Viktor Živojinović i Sandra Miljaković Printskin: Instagram/viktorernest

Viktor Živojinović i njegova devojka Sandra Miljaković, danas, 4. avgusta, slave godišnjicu svoje, a na društvenim mrežama svojim objavama raznežili su sve.

Sandra je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa nedavnog putovanja u Nicu, gde su njih dvoje bili sa Viktorovom porodicom, na njihovoj jahti vrednoj navodno 890.000 evra.

Ona je uz pomenutu fotografiju napisala ljubavne stihove Žaka Prevera, a zatim objavila još nekoliko fotografija. Viktor je takođe podelio neke njihove zajedničke slike na kojima se jasno vidi koliko je mladi par zaljubljen, kao i da uživa u ljubavi i pažnji koji jedno drugom posvećuju.

"Hiljade i hiljade godina ne bi bilo dovoljno da se opiše kratki sekund večnosti u kome si me ti poljubila... U kome sam te ja poljubio... Volim te! - piše u opisu Sandrine objave.

Porodica Živojinović se pre nekoliko dana vratila sa odmora u Francuskoj, a prvi put na porodičnom putovanju pored Lepe Brene, Bobe, Stefana, Filipa, Aleksandre i njihovog naslednilka Aleksandra, bio je Viktor sa devojokm Sandrom.

Sudeći po njihovim objavama, porodica Živojinović se odlično provela, kako izgleda, po zajedničkim fotografijama Miljakovićeve sa Brenom i Prijom, nema sumnje da im se potencijalna snajka i te kako dopada.

Sandra je rođena u selu Budilovina nadomak Brusa, a u Beogradu srudira Filološki fakultet i profesionalno se bavi šminkanjem. Njen otac je ranije za medije ispričao da još uvek nije upoznao zeta, a za svoju ćerku imao je smao reči hvale.

On je ispričao da je Sandra vredna, te da je tokom svojih srednjoškolskih dana išla u nadnicu kako bi zaradila novac. Kako je ona rodom iz krajeva koji su nadeleko poznati po proizvodnji i uzgoju malina, Miljakovićeva je tokom letnjih dana brala maline za dnevnicu od oko 20 evra.

Video: Brenina snajka se provozala u besnoj mašini vrednoj pola miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA