"Miljana me je umalo zaklala nožem jer nisam hteo da je zadovoljim, molio sam je da ode kod doktora"

Čolić kaže da je nekoliko puta savetovao svoju bivšu devojku da se leči zbog svojih problema

  • 12
Lazar Čolić Zola Lazar Čolić Zola, Foto: Nikola Tomić

Posle turbulentnog odnosa koji se završio još jednim raskidom, Lazar Čolić Zola je razvezao jezik i odtkrio jezive detalje njegove veze sa Miljanom Kulić.

Kako je Kulićeva poslednjih dana iznosila detalje iz svog ugla, te ocrnila svog bivšeg dečka koji ju je upropastio kako ona tvrdi, Zola joj je udario kontru.

On je priznao da je određeni vremenski period živeo na račun svoje tadašnje devojke, ali da je sve to naplatio jer je bio u vezi sa šizofreničarkom, kaže Zola.

- Što se tiče Miljaninog i mog odnosa, priznajem da sam živeo na njen račun dok nisam imao finansijskih mogućnosti da se izdržavam, ali moram biti iskren i reći da je to što me je izdržavala malo naspram toga koliko ona meni dođe s obzirom na to da je šizofreničarka - počeo je Zola svoju ispovest, a prenosi je "Srbija danas".

- Zamislite da sam morao da plaćam račune pored toga što sam spavao sa njom?! Dobro je prošla, jer treba stan da mi kupi za sve što sam pretrpeo tokom tog odnosa - kaže Čolić.

Bivši zadrugar tvrdi i da je Miljana nasrnula na njega nekolicinu puta, a poslednji put je nakon odbijanja da sa njom ima odnose umalo izgubio glavu.

- Jedino što ona želi je k*rac, a ukoliko to ne dobije u stanju je da zakolje nožem. Petog juna me je probudila sa zahtevom da je zadovoljim, iako sam bio mrtav umoran. Nisam mogao jer nisam životinja, pa je uzela nož i zamalo me je zaklala. Kunem se u svoju majku Bosu da sam jedva izvukao živu glavu - ističe Zola.

Zola je otkrio i da je Miljana pokušala da ga vara i to na njegove oči sa jednim od njegovih najboljih drugova.

- Jednom smo došli kod mog prijatelja Peksa, lislata je njegove fotografije iz galerije i naletela na fotku njegovog polnog organa. Prevrnula je očima i želela je na foru da me izbaci iz stana. Sreća pa je Peks ispao dostojanstven. Posle ga je molila da nas vozi za Niš i dok sam ja telefonirao, uhvatila ga je za međunožje, zamolila da stane na pumpu, krene sa njom i da će brzo završiti. Dečko je izašao iz kola, pa je drugi momak preuzeo volan - kaže bivši zadrugar.

Čolić je priznao i da su on, ali i Miljana zavisnici od kocke, ali da on za to nije kriv jer je njegova bivša i pre njega bila sklona kockanju. On ju je čak i nekoliko puta savetovao da ode kod lekara kako bi joj pomogao da izleči svoje probleme.

- Nas dvoje jesmo imali problem sa kockom, ali žabu nije teško naterati u vodu. Ona je i pre mene bila zavisnik od kocke, kao i od s*ksa. Devojka je ninfomanka zbog koje sam se plašio za sopstveni život. Zbog njenih seksualnih nagona ledila mi se krv u venama. Savetovao sam je da se obratimo doktoru jer je njena ninfomanija postala agresivna bolest zbog koje sam lako mogao da stradam - zaključuje Zola.

Video: Miljana i Zola se potukli na rođendanu malog Željka

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    4. avgust 2020 | 13:03

    Verujem ti da je takva...ali nisi ni ti cist kad si bio sa takvom osobom 😂😂😂

  • Qwer

    4. avgust 2020 | 15:47

    E njih treba na njivu, pa da vade krompir a ne da se bave nebuloznim stvarima i lupetaju gluposti.

  • Ruza

    4. avgust 2020 | 14:50

    Isti ste oboje sa miljanom i lud bi poludeo nek mi bog oprosti ako gresim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA