≫ 

Zavirite u raj za koji je Karleuša iskeširala bar milion dinara! U istom hotelu uživala je i Džej Lo

Sudeći po fotografijama, Jelena i njene ćerke odlično su se provele u hotelu sa pet zvezdica

  • 35
Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto-montaža: Youtube Etstur/HotelCollector.eu, Instagram/karleusastar

Popularna pevačica Jelena Karleuša (41) sa ćerkama Atinom (11) i Nikom Tošić (10) bila je deset dana na odmoru u Antaliji, u jednom od najluksuznijih hotela, za koje je pevačica izdvojila čitavo bogatstvo.

Iako se mnogi pevači žale što ne rade već pet meseci zbog epidemije korona virusa, Jelena je pre propisanih mera, sama otkaza zakazane nastupe i sa ćerkama se uputila na odmor u hotelu od pet zvezdica, od kojeg zastaje dah.

Karleuša je sa naslednicma bila u hotelu "Regnum Carya Golf & Spa Resort", gde je za boravak tri osobe u apartmanu, u zavisnosti od pogleda, noćenje košta od 69.389 dinara do 154.974 dinara.

Inače, u istom hotelu pevačica Dženifer Lopez boravila sa svojom decom  u septembru prošle godine, gde je i imala koncert.

Kako se aranžmani uzimaju za 10 dana, odnosno  noćenja, Jelena je za porodični odmor, bez supruga Duška Tošića koji se zbog poslovnih obaveza vratio u Kinu, iskeširala minimum 624.501 do 1.394.766 dinara, odnosno između 5.900 i 11.825 evra, bez dodatnih usluga koje se naplaćuju.

Hotel se nalazi se nalazi na oko 35 kilometra od aerodroma Antalija i oko 45 km od centra Antalije. Ima ukupno 553 sobe, svoju peščanu plažu dugu 120 metara i ponton na površini od 1.800 kvadratnih metara. Sobe su operemnjene do najsitnijih detelja i imaju svoje terase.

Glavni restoran ima odvojen deo za starije od 15 godina, dijetetski meni, SPA centar, sedam tobogana, sedam bazena, stoni tenis, tursko kupatilo, šest teniskih i tri fudbalska terena, parno kupatilo, saunu, muziku uživo, animacioni program, aerobik, košarku, akvabik, mini fudbal, dečiji meni, dečiji bazen.

Dodatno se naplaćuju video igre, bilijar, motorni sportovi na vodi, masaže, časovi golfa i tenisa, iznajmljivanje teniskih rekvizita i osvetljenje teniskih terena, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje.

Transfer i ulaz u tematski park "Land Of Legends", gde je Jelena bila sa decom, je besplatan za goste hotela, koji borave u njemu minimum 3 dana.

Video: Karleuša pokazala svoje nove voćkice

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosko Jankovic

    4. avgust 2020 | 18:14

    Ova zena iskrivi Bosfor u photoshopu.

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    4. avgust 2020 | 17:11

    Ma Karleuša je vrh riba tačka kraj

  • ZH

    4. avgust 2020 | 17:35

    Inače samo u srpskim novinama vidim da se ljudi hvale koliko su platili za odmor u gde su otišli. Idi gde hoćeš i plaćaj koliko mozeš ali zadrži za sebe. Ovde se samo niski stalež i proleteri time hvale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA