Sulejman merka vilu Miloša Bojanića u Crnoj Gori, ali pevač je ne da: Može da dođe samo na roštilj!

Bojanić pak ima druge planove sa svojom vilom

  • 9
Miloš Bojanić, Halit Ergenč Halit Ergenč i Miloš Bojanić, Foto: Pixabay, Marko Jovanović, Profimedia/AFP

Pevač Miloš Bojanić u svom vlasništvu poseduje nekoliko luksuznih vila, a ona na crnogorskom primorju oduvek je bila atraktivna meta domaćih i stranih kupaca.

Milošu su mnogi nudili milione kako bi kupili njegovu velelpnu kuću, a jedan od poslednjih zainteresovanih koji je "bacio oko" jeste i turski glumac Halit Ergenč, našoj publivi najpoznatiji po ulozi Sulejmana Veličanstvenog.

Kako se uveliko šuška, umetnik ima nameru da snima film u Crnoj Gori, i to čim se otvore granice, a njegovom timu je zapala za oko baš folkerova kuća u Baošićima.

Folker je vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a nedavno je u njeno renoviranje uložio ča 15.000 evra, piše Kurir.

Ono što se Halitovim agentima najviše svidelo jeste to što vila ima direktn izlazak na more, upravo to je ono što je najviše i privuklo turskog glumca.

Međutim, Bojanić ipak nije zainteresovan za prodaju svoje kuće, a otkrio je da ista čak više i nije u njegovom vlasništvu.

- Ja sam taj Sulejman koji treba da uživa u svemu što je stekao. Vilu koju sam kupio pre 30 godina sam dao sinovima i oni su sad gazde. Moj sin hoće tamo da postane Sulejman. Došao je dole s američkim dolarima i hoće da pravi neviđeno ludilo. Ja sam to želeo odavno da prodam, ali unuke su presudile da nema prodaje. Tako da Sulejman može samo da dođe na roštilj, kaficu i posluženje u domaćinsku kuću - rekao je on za pomenuti medij.

Video: Ovog retkog lepotana vozio je Tito, a sada je u rukama Miloša Bojanića

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПАУН 54

    4. avgust 2020 | 16:13

    А ДО ЈУЧЕ КУКАО КАКО НЕМА ОД ЧЕГА ДА ЖИВИ..... ЈАОЈ СРБИЈО МЕЂ' ШЉИВАМА.

  • majalena

    4. avgust 2020 | 17:06

    “Velelepnu kucu” 😂.Nudili su mu vjerovatno pare zbog lokacije, a kuca je potpuno obicna kuca.Nikakva ljepota.

  • Z

    4. avgust 2020 | 19:28

    Nista posebno vec bogme duzi niz godina.Krpari ponesto na kuci,ali nije to...to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA