≫ 

Andreana Čekić oplela po Luni Đogani: Ako su njeni u muzici ne znači da treba da peva!

Andreana je ikreno rekla šta misli o Luninom pevanju

  • 48
Luna Đogani, Andreana Čekić Luna i Andreana, Foto: ATA images

Pevačica Andreana Čekić imala je jasnu poruku za Lunu Đogani u emisiji "Amidži šou", kada je govorila o njenom talentu za pevanje.

Andreana je već ranije istakla da pojedine rijaliti učesnice ne treba da se bave pevanjem, kao što je Ana Korać, a sada je otkrila da to misli i za Lunu, ali ne iz istog razloga kao za Anu.

- Opet će narod da me mrzi, ali moram. Nisam hejter, ali želim da pričam realno, što se Lune tiče ne mislim da treba da se bavi pevanjem. Ne znači da treba ako su njeni u muzici. Moje dete možda ne bude talentovano sutra, pa ga ne bih podržala da snima pesme - kazala je Čekićeva.

Inače, tokom emisije Andreana je istakla da pod "rijaliti učenicama koje ne treba da se bave pevanjem" nije milila na Kiju Kockar, koja je imala svoju opaku.

- Ne mislim na Kiju Kockar. Kija ima svoje rezultate i ja to pozdravljam. Mislim da si neko ko svoje emocije pokazuje kroz pesme... - rekla je Andreana.

- Devojke koje snimaju pesmu, tim pesmama podižu sebi cenu za neke druge stvari - dodala je Kija.

Video: Kako peva Luna?

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joana27

    5. avgust 2020 | 11:43

    Pola estrade nema pojma sa pevanjem,pevaju uz pomoc autotjuna ali njih niko ne proziva kao malu Lunu. Sto Rastu ne prozovu? Najlakse je Lunu isprozivati jer je vecina hejtuju.Jos nisam procitala da je ona bilo kod prozvala ili dirala i da je pricala kako peva Bog zna sta kao Kija sto umislja.

  • Pop

    5. avgust 2020 | 10:48

    Luna je je za ove dvije nazovi "pjevačice" bomba , ako ništa barem izgledom.Radije ču slušati Lunu, nego Kiju i njenog samozaljubljenog prijatelja Milana Miloševića,........"gospidin" ja pa opet ja.A sada pucajte Kijevci .Kija je prošlost , za Lunu ima još vremena.

  • Iva

    5. avgust 2020 | 10:14

    Pa pola vam estrade ne zna da peva,aloooo,ne branim Lunu,mislim i da ne zna da peva ali ima harizmu,pa ko sve danas peva zasto vam je jedini problem Luna.Ajde bre muka mi je vise to da slusam....Andrijana cuvaj ti tog tvog ukradenog muza i poradi na izgledu...i budi objektivna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA