≫ 

Jelenu Marjanović u seriji igra Milica Pavlović, a Zoranov lik tumači Cecin omiljeni glumac

Pozanto je ko će igrati Zorana Marjanovića u seriji "Pevačica"

  • 15
Zoran Marjanović, Jelena Jelena i Zoran, Foto: Nikola Tomić/Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Iako još nije počelo snimanje serije "Pevačica", koja će se baviti ubistvom Jelene Krsmanović Marijanović, ona ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Nakon što je otkriveno da će glavnu žensku ulogu, odnosno Jelenu, igrati pevačica Milica Pavlović, poznato je i ko će tumačiti ulogu Jeleninog muža.

Supruga pokojne pevačice igraće Vuk Kostić, koji će na malim ekranima dočarati čoveka koji godinama unazad privlači veliko interesovanje javnosti, piše "Alo".

Milica je pre nekoliko dana otkrila da je veoma uzbuđena i nestrpljiva da krene sa snimanjem pomenute serije, čiji je scenario pročitala u jednom dahu.

Moram da priznam da sam veoma euforična i uzbudjena zbog toga što sam postala deo ekipe serije "Pevačica". Svakako, imponuje mi što je vanserijski Gaga Antonijević odlučio da mi ukaže poverenje i dodeli mi tako ozbiljnu i zahtevnu ulogu, a ja ću dati sve od sebe da to poverenje i opravdam - kaže nam Milica.

- Za sada ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je neverovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima, i sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda. Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - poručuje Pavlovićeva.

Podsetimo, Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine. Njen ubica uvek nije pronađen.

Da li znate da novinari portala Telegraf.rs prate suđenje Zoranu Marjanoviću? Pogledajte šta je najnovije u vezi sa ovim misterioznim slučajem:

Suđenje, 25. maj - Tetka ubijene Jelene Marjanović ruši optužnicu? Majka sumnjala da iza ubistva stoje svekar i kuma

Na godišnjicu ubistva - Zoran Marjanović je danas obišao Jelenin grob. Nije išao sam: Šta sve znamo o njenom ubistvu

Video: Teodora Krsmanović-sećanje na sestru Jelenu Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. avgust 2020 | 10:46

    A kako ce oni snimati film kad niko nezna radnju dogadjaja i situacije oko toga svega,neko je video odlicnu zaradu gde ni mucenica na miru nemoze da pociva,mene samo interesuje ako se i snimi film,kome zarada ide,bilo bi u redu da mala Jana dobije novac jer zalosno je zaradjivati na tuzi deteta i njihovom zivotu

  • Ak47

    5. avgust 2020 | 11:11

    Prvo nadjite ubicu pa snimajte seriju😢😢😢!

  • Kaja

    5. avgust 2020 | 11:12

    Sve veci cirkus, sve manje je smesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA