≫ 

Romana čeka let za Srbiju, prijatelj otkriva u kakvom je stanju i kakav plan ima po povratku kući

Pevačica je zbog dobrog vladanja puštena na slobodu i čeka deportaciju za Srbiju

  • 19
Romana Siniša Medić

Siniša i Romana, Foto: Privatna arhiva

Romana Panić (45) uskoro se vraća u Srbiju, nakon što je uhapšena zbog pljačke bankomata sa dečkom, u Australiji.

Njen prijatelj i nekadašnji PR Siniša Medić kaže da se pevačica dobro oseća i otkriva kakav joj je plan po povratku kući.

- Čuli smo se pre par dana, za prijatelje treba da smo tu i u dobru i u zlu. Ona je moj prijatelj i to će ostati ma šta god da se desilo. Ona uskoro stiže u Beograd, čeka se let - kaže Siniša.

- Dobro se oseća i pozitivna je, ona je jaka žena. Uslediće odmor od svega, a onda će se obratiti svim medijima i razjasniti šta se zaista dogodilo - tvrdi Medić.

Podsetimo, Romana i njen dečko ukrali su 14.400 evra, a ona je zbog toga osuđena na kaznu od godinu dana, s pravom na puštanje na uslovnu posle dva meseca služenja zatvorske kazne.

Međutm, kako je odslužila dve trećine kazne, ona je zbog dobrog vladanja puštena na slobodu i čeka deportaciju za Srbiju.

Njen dečko ostao je da robija, a iako su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug, pevačica je ipak uspela da se izvuče iz toga.

Kako se priča, ukradeni novac vratiće upravo njen dečko Filip M.

VIDEO: Romana se oglasila nakon izlaska iz zatvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    5. avgust 2020 | 14:55

    Ma da bre..smisli sa Amidzom kakvu pricu da plasirate nama,njemu da se digne gledanost,a tebi da se opere ljaga sa lica. Samo to moze proci kod ovih sto glasaju za Lunu,Miljanu,i ostale intelektualce.

  • Vesna

    5. avgust 2020 | 14:32

    IZVINITE TAKVI NAM NETREBAJU !!!

  • 😋

    5. avgust 2020 | 17:20

    Ova kao da ništa nije bilo,ponosna.Neka ide kući u Banjaluku,i šta ima da objašnjava šta se stvarno desilo kada je već sve jasno,sada može da izmišlja priču.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA