≫ 

Poznati se opraštaju od Isiodre: Želela si da napustiš ovu dimenziju, borba je postala suviše bolna

Nakon borbe sa opakom bolešću Isidora je preminula u 53. godini

  • 0
Isidora Bjelica Printskrin: Youtube/Dobro Jutro - Jovana i Srđan, TV Pink, Instagram/kaya_ostojic, Youtube/Vesna Djogani Vlog

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je danas u 53. godini, u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu, potvrdila je njena sestra.

Pored Ceca Ražnatović koja se među prvima oprostila od svoje prijateljice, kojoj je pomagala u borbi sa rakom i duge poznate ličnosti opraštaju se od Isisdore.

Glumica Milica Milša potresnom objavom oprostila se od svoje drugarice, a njene emotivne reči o Isidori  slamaju i najtvrđa srca.

Isi... Zar i ti drugarice? Zar i ti najdivnija? Ova planeta ostaje bez najboljih.... na nebu je sve više zvezda, od danas ona najsjajnija se zove tvojim imenom. Sreća je bila poznavati tebe i družiziti se sa tobom, ta naša druženja i smeh čuvam u srcu zauvek. Volim te lepa moja - napisala je Milica uz Isidorinu fotografiju.

- Draga Isidora, znam da si želela da napustiš ovu dimenziju, jer je borba postala suviše bolna. I zato se radujem sa tvojom dušom i verujem da si prešla u novu dimenziju gde te čeka samo čista ljubav, daleko od patnje. Dosta sam naučila iz intervjua sa tobom i iz tvojih knjiga. Počivaj u miru. Hvala ti. Volim te - napisala je Snežana Dakić.

- Biće nam oprošteno onako kako mi opraštamo, bićemo voljeni onako kako mi volimo - napisala je Kristina Kija Kockar uz fotografiju Isidore i njenog sina Lavaja Pajkića, citirajući pokojnu spisateljicu.

- Počivaj u miru kraljice. Neka te anđeli čuvaju - napisao je Sloba Radanović uz emotikon slomljenog srca.

- Počivaj u miru draga Isi... Neka te anđeli čuvaju - napisala je Katarina Ostojić Kaja i dodala emotikon srca.

Poznati se oprostili od Isidore Bjelice:

Sandra Rešić se od Isidore oprostila fotografijom uz koju je napisala: "Počivajte u miru", a Vesna Đogani je uz Isidorinu fotografiju dodala emotikon slomljenog srca.

Isidora je rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine, gde je i završila gimnaziju. Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

Bila je u braku sa Nebojšom Pajkićem s kojim je imala dvoje dece, Lava Grigorija i Vilu Evangelinu.

Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama, a pored toga pisala je više pozorišnih komada i radio drama.

Rediteljka je filma "Dorćol-Menhetn", a u pozorištu je režirala "Sarajku u Beogradu" i komediju svog supruga Pajkića, "Marhatana".

Kao TV autor radila je nekoliko projekata, od toga "Klot-Frket" na BK televiziji i BN televiziji, i "Isidorin ljubavni vodič" na televiziji Metropolis.

Od Isidore Bjelice se oprostila i Sanja Marinković.

 
 
 
View this post on Instagram
“Nema jacine bez krhkosti” Ovo je recenica kojom je @isidorabjelicapajkic zavrsila svoje poslednje gostovanje u mojoj emisiji pricajuci kao i svaki put skoro dve decenije u Magazinu in o tome kako nam na zalost bake i mame nisu na vreme rekle da ne treba po svaku cenu da nađemo drugo biće koje će osvetliti, usrećiti i promeniti naš život nabolje vec da zauvek treba da se trudimo da budemo svoje i slobodne Velika tuga jer nas je napustila dama i zena borac koja uvek bila ispred naseg vremena i ucila nas da svaka od nas treba da osvesti heroinu u sebi prestane da gusi svoj zivot ocekivanjima “Ako imaš krivu kičmu, ravna stopala ili krive zube, sve će uraditi da te isprave, ali ako imaš pogrešna ljubavna uverenja, niko se neće uzbuđivati oko toga, iako realno možeš da umreš od njih “ #inmemoriam #isidora #bjelica #tuga #odlazak #suze #magazinin #writer #women #sadnessA post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA