≫ 

Snežana Dakić o poznanstvu sa Isidorom Bjelicom: "Najviše ću je pamtiti po hrabrosti"

Upoznale su se tokom Snežanine voditeljske karijere, kada su u nekoliko navrata radile intervju za njenu emisiju

  • 0
Snezana Dakic, Isidora Bjelica Snežana Dakić i Isidora Bjelica, Foto: Telegraf, Instagram/isidorabjelicapajkic

Spisateljica Isidora Bjelica je preminula danas, 5. avgusta, u 53. godini života posle duge i teške bolesti, a mnogobrojne ličnosti iz javnog života se opraštaju od nje.

O njenom radu za života imala je mnogo toga da kaže i voditeljka Snežana Dakić koja je priznala da je od Isidore mnogo toga naučila.

Snežana je otkrila po čemu će pamtiti pokojnu spisateljicu, koja je bila jedna veoma hrabra i borbena žena, a to je pokazala i svojom borobom i upornošću tokom prethodnih osam godina, koliko je bolovala.

- Isidoru ću pamtiti po duhovitosti i britkom jeziku, ali najviše po hrabrosti. Ona je sve ove godine držala u koštac sa najtežom bolešću, a za to vreme je obišla čitav svet tražeći lek za svoje srce, svoju dušu, ali i svoje telo. Veliko je iskušenje živeti sa dijagnozom neizlečive bolesti, a ja se samo sećam jedne njene rečenice iz intervjua, kada je rekla: "Iščekivanje smrti gore je od same smrti" - počinje Snežana za TelegrafJETSET.

- Sa Isidorom sam više puta radila intervjue, a svaki je bio bolji od onog prethodnog, jer je ona bila žena koja je dosta radila na sebi i dolazila do novih saznanja i spoznaja. U proteklih nekoliko godina pročitala sam sve njene knjige iz novije produkcije, tako da su knjige koje je napisala tokom svog bolovanja literatura za svakog - kaže voditeljka.

Ona je otkrila i kada se poslednji put videla sa Isidorom.

- Poslednji put nas dve smo se videle pre šest meseci, na radionicama koje je ona organizovala, a koje su se ticale ljubavnog odnosa. Ja sam često odlazila tamo i mnogo toga sam od nje naučila o sebi. Njen projekat koji bih posebno izdvojila je radionica "Ubij princezu u sebi", posvećen svim ženama - kaže Dakićeva.

Ona je na samom kraju istakla da joj drago što je poznavala jednu ženu kao što je Isidora, koja je svojim radom i zalaganjem ostavila veliki trag na domaćoj javnoj sceni i pečat jedne jake i samostalne žene.

Video: Nezgodno je kada se imidž starlete preseli u svakodnevni život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA