≫ 

Buba Koreli objavio snimak na kojem nasred ulice tuku dečka koji se savija po zemlji i jauče

Snimak se velikom brzinom raširio po društvenim mrežama sa pitanjem da li je Buba jedan od batinaša, da li je samo snimao ili uopšte nije bio tu

  • 5

Reper iz Bosne Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli (30), objavio je na Instagram storiju snimak na kojem se vidi kako nekoliko momaka šutiraju momka koji leži na ulici i pokušava da se zaštiti.

Nije precizirano da li je upravo Buba napravio snimak, odnosno da li je bio prisutan kada je momak šutiran, ali sudeći po narednom snimku koji je objavio mnogi na društvenim mrežama procenjuju da jeste.

Naime, u snimku dok dečka šutiraju čuje se: "Kradeš torbe, je l'?!", dok momak jauče.

- Neka dva, tri dečka pokušala nekoj bespomoćnoj gospođi da ukradu torbu. Eto - rekao je Buba u videu na Instagram storiju, kao "objašnjenje" za batinjanje dečka.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, Buba je tokom jučarašnjeg dana, u sredu 5. avgusta, na Instagramu objavio svoju golu, necenzurisanu fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pokojni Lale

    6. avgust 2020 | 11:28

    Sve je po propozicijama i regularno. Kradeš tudju muku i moraš da budeš svestan da i ti možeš postati vlasnik jedne. Ja bi mu po prstima skakao.

  • Gorštak

    6. avgust 2020 | 12:33

    Ovaj Buba Zakoreli me strasno nervira.

  • Lela

    7. avgust 2020 | 08:25

    Zena sa bradom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA