≫ 

Prvi muzički spot ikada snimljen kamerom Huawei P40 Pro+

U saradnji sa poznatom muzičkom zvezdom i ambasadorom brenda, Mayom Berović, Huawei je realizovao prvi muzički spot ikada snimljen kamerom mobilnog telefona P40 Pro+!

  • 1
Maya Berović snimanje spota

Foto: Maya Berović/Promo

Ovim potezom Huawei brend još jednom je dokazao da je lider u svetu pametnih telefona čije uređaje odlikuje visoko kvalitetna kamera i jedinstveno korisničko iskustvo.

Tim povodom muzička zvezda je rekla:

- Dobila sam predlog od saradnika da napravimo nešto poptuno novo, da ceo, ali ceo spot snimamo mobilnim telefonom! Već godinama koristim Huawei telefon, te sam verovala da će spot zadovoljiti sve kriterijume, jer znajući po klipovima koje snimam sa koncerta sve izgleda besprekorno. Oduševljena sam spotom kako je ispao i verujem da će i publika biti zadovoljna spotom i tehnički i sadržajano.

Maya Berović snimanje spota

Foto: Maya Berović/Promo

Iz kompanije Huawei saopštili su da im je veliko zadovoljstvo što je došlo do realizacije ovako bitnog projekta i da su sigurni da će kvalitet spota biti na najvišem mogućem nivou. Kompanija godinama u nazad ulaže u sistem kamera i na tržištu se izdvaja po kameri nastaloj u kooperaciji sa poznatim brendom foto opreme, Leica, što je čini omiljenom kamerom pametnih telefona među potrošačima širom sveta.

Kako biste uživali u visokom kvalitetu produkcije, koja u potpunosti opravdava svetske standarde pratite danas, 6. avgusta u 14h, zvanični YouTube kanal Maye Berović!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nvlctys9hx

    6. avgust 2020 | 14:32

    I beyoncé je čitav spot snimila sa iphone. Ništa novo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA