≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo zašto je Isidora Bjelica ceo život nosila šešire

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Oni mi dozvoljavaju lični VIP sektor jer su odlični kada želite da se sakrijete od drugih - otkrila je ona pre nekoliko godina

  • 2
Isidora Bjelica Isidora Bjelica, Foto: Instagram/isidorabjelicapajkic

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je juče, 5. avgusta, u 53. godini života posle dugogodišnje borbe sa karcinomom.

Isidora je kao ličnost i kao pojava bila vrlo ekstavagantna, ostavila je neizbrisiv trag, a ono što je posebno zanimljivo jeste i činjenica da je bez određenih modnih detalja nikada niste mogli da je vidite, makar u javnosti.

Spisateljica je pazila da svaki detalj, a posebnu pažnju davala je šeširima koji su negovali njen sofisticirani izgled prave dame.

No, šeširi u njenom životu bili su nešto posebno i za nju imali jednu veliku vrednost, s obzirom na to da je u svojoj kolekciji imala, kako se navodi, preko 200 primeraka.

- Od koliko stvari sve može da vas sačuva obod šešira, samo spustiš glavu i imaš svoj mir - napisala je Isidora uz fotku na Instagramu.

Šeširi su joj postali opsesija još kao devojčici, kada je prvi put na svoju glavu stavila šešir svoje bake, a koliko ih je volela govori i činjenica da je o njima napisala knjigu.

- Šeširi su moja opsesija, strast, fetiš! Počela sam da ih nosim još kao devojčica i to sam opisala i u svojoj knjizi "Magija šešira". Igrajući se sa bakinim šeširima otkrila sam da me oni kada ih stavim na glavu, za tren oka pretvaraju u nešto drugo. Šeširi mi omogućavaju da pređem u neko drugo vreme, u neku drugu dimenziju. Oni mi dozvoljavaju lični VIP sektor jer su odlični kada želite da se sakrijete od drugih - otkrila je ona pre nekoliko godina.

Osim knjige, Isidora je poslednjih godina se bavila i kreiranjem ovog modnog detalja koji je obeležio čitav njen život i vizuelnu pojavu.

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. avgust 2020 | 16:05

    To je da pamet neode,bila je vrlo ineligentna osoba ,umela je da razgovara i da saslusa sagovornika ,ali i njen slobodan um intelektualne sirine je oslobadjao od okova ljude koji nisu imali toliku intelektualnu sirinu pogleda na zivot

  • Lado

    6. avgust 2020 | 17:56

    E, to je to, sesir treba znati nositi. Njen zastitni znak. Negde bi to trebali izloziti, nekako sacuvati, ne znam sad ni ja, porodica ce se vec pobrinuti za to. G-dine Dimitrije, drzite se Vi i supruga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA