≫ 

Sin Đorđa Balaševića o vezi sa verenicom Nikolinom: Bila je nevina, postila je, umivala se na Cveće

Balaševićev naslednik tvrdi da je, pre nego što je upoznao svoju verenicu, živeo potpuno drugačije

  • 22
Aleksa Balašević Aleksa Balašević, Printskrin: Telegraf TV

Aleksa Balašević (26), sin čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, uskoro bi trebalo da stane na ludi kamen sa svojom izabranicom Nikolinom, sa kojom je u pomalo neobičnoj vezi, makar za današnje standarde.

Naime, on je u jednom, pomalo neobičnom i bizarnom intervju, kako su naveli pojedini mediji, ispričao kako je verio svoju devojku u  Nazaretu (značajni istorijski grad u Izraelu, prim. aut), za šta je nekoliko meseci čekao blagoslov Patrijaršije, a sve po dogovoru sa svojim duhovnikom.

- Verili smo se u Nazaretu. Nekoliko meseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, Božjim čovekom odgovornim za mir u tim krajevima. Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam video neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor svog duhovnika, oca Pajsija, koji je trenutno u Krupi. Rekao sam mu da ću posle hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam reč, zbog čega se osećam neopisivo dobro - rekao je on za magazin "Hello".

Aleksa je otkrio i kako je upoznao Nikolinu i otkrio zašto misli da je ona njegova "žena za sva vremena".

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo.

- Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame - ispričao je mlađani Balašević.

Datum venčanja još uvek nisu precizirali, ali će se sve to obaviti u krugu porodice bez velike medijske pompe, a Aleksa je otkrio i kako će sve izgledati.

- Ni skromno, ni raskošno, već onakvo kako bi svadba hadžije i hadžinice trebalo da izgleda - otkrio je Aleksa.

Video: Aleksa Balašević o odrastanju u poznatoj porodici, rvanju i napadima na oca

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juca

    6. avgust 2020 | 23:16

    Sa srecom i bozijim blagoslovom, neka vam brak bude srecan, dugovecan i bogat potomstvom. Zaista divno osvezenje ovaj mladic u moru raznih devijantnih pojava i desavanja. Sve cestitke porodici Balasevic za divnog sina.

  • Vx

    6. avgust 2020 | 23:23

    Bar neko iz te porodice zna svoje korene i nema nameru da se izvinjava Hrvatima što je Srbin.

  • Marina

    7. avgust 2020 | 16:16

    Ne znam što bi mi trebalo da znamo da je ona bila nevina? To je intima jednog para i ne iznosi se u javnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA