≫ 

Biković odgovorio na tvit Vladimira Đukanovića: Gde smem da letujem, čiko?

- Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume - piše u statusu narodnog poslanika

  • 95
Vladimir Đukanović, Miloš Biković Miloš Biković, Vladimir Đukanović Foto: Marko Jovanović, Tanjug/Andrija Vukelić

Narodni poslanik Vladimir Đukanović kritikovao je one ljude koje letuju u Hrvatskoj. U svojoj objavi na Tviteru, kako je naveo, svima njima želi "od srca razlupan auto i probušene gume, kao i najgori arsenal uvreda i pretnji".

- Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrdane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i pretnji... Sve da vas bude sram koliko ste bezosećajni ljudi - napisao je Đukanović na ovoj društvenoj mreži.

Prozvanim se osetio i glumac Miloš Biković, koji je otišao u Hrvatsku, a onda je odgovorio narodnom poslaniku Vladimiru Đukanoviću.

- Čiko, da li smem sa idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali? A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gde smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a Vi ipak poslanik pod zakletvom - napisao je Biković na Tviteru.

Evo kako je to izgledalo:

Vladimir Đukanović, Miloš Biković Odgovor Miloša Bikovića Vladimir Đukanović Printskrin: Twitte/@bikovic

Podsetimo, u januaru ove godine Vladimir Đukanović je pohvalio govor Miloša Bikovića na svečanosti povodom Dana Republike Srpske koji se obeležava 9. januara.

- Recimo da nisam neko ko ima preterane pohvale za društvenu delatnost naših glumaca. Većini njih bilo kakvo svrstavanje u red onih koji bi svojim delovanjem branili čast i dostojanstvo naše pravoslavne vere i naše otadžbine izaziva gađenje. Uglavnom su glumili lažni kosmopolitizam smatrajući da su veliki ako pljunu po svojoj zemlji. Uvek im je preče bilo da budu deo lažne elite, krajnje antinacionalne, jer tako bi bili "in".

- Retki su primeri obrnutog delovanja naših glumaca. Otuda je Bikovićev nastup za Dan Republike Srpske veći. Pokazao je da nema kompleks i potrebu da se dodvorava Zagrebu ili Sarajevu, niti publici po bivšoj Jugoslaviji, te da mu je srpski nacionalni interes iznad svega. Svojim govorom zatvorio je vrata za ulazak u lažnu elitu, onu nesrećnu drugosrbijansku koja vedri i oblači našim medijima i kulturom, ali je širom otvorio vrata u srcima svih čestitih Srba. Bravo, Miloše Bikoviću! - napisao je tada Đukanović na svom Fejsbuk profilu.

Video: Šta god da radiš, to je tvoj izbor, samo nemoj da rušiš grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    6. avgust 2020 | 20:45

    Zar i ti Bikoviću ideš tamo? Bio si neko, sada si samo "bio".

  • Keops

    6. avgust 2020 | 20:49

    Poleteo si visoko Miloše, a visina može da bude opasna ako su ti krila slabašna.

  • Драган

    6. avgust 2020 | 22:22

    Два Грешника замерају један другом ? Ако Биковић зна шта се дешавало Србима зато што су Срби не би смео свој одмор провести међу таквим “људима “.Одмарати се међу особам а које бране Јасеновац и јазбине напуњене живим људима је у најмању руку непријатно .Желети зло било коме је злочин ,без обзира шта је повод .Међутим Ђукановић је политичар .Мислим да живимо у времену кад би политичари морали да ућите .Данас је тешко пронаћи изјаву политичара а да није , у најмању руку , глупост , да не кажем злочин . Добро је што је ово изашло на видело да би обојица имали разлог да размисле шта су урадили .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA