≫ 

"Nemam kako da im poručim koliko ih volim": Tanja Savić dobila snimak od sinova iz Australije

Pevačicini sinovi su Australiji sa tatom, a ona nije u mogućnosti da bude s njima

  • 15
Tanja Savić Tanja Savić/Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Tanja Savić je već mesecima razdvojena od sinova Đorđa i Maksima, koji su sa njenim suprugom Dušanom Jovančevićem u Australiji dok je ona sve vreme pandemije u Srbiji, kod roditelja.

Pevačica je u nekoliko navrata isticala kako joj teško pada to što ne može da vidi decu zbog situacije u svetu, a sada je na Instagramu objavila snimak na kojem joj se deca obraćaju, a koji je pre mesec dana dobila iz Australije.

Sinovi joj poručuju: "Mama, volimo te" i objašnjavaju kako su se vozili čamcem velikom brzinom, te da se to njoj sigurno ne bi dopalo.

Pričali su malo na srpskom, malo na engleskom, a Tanja je snimak objavila uz sledeće reči:

- Duše moje. Ovo je snimak od pre mesec dana. Kačim ovaj snimak ovde, jer zaista nemam kojim putem da im poručim koliko ih volim. Đorđe i Maksim. Moja snaga, moj život.

Tanja Savić, deca Printskrin: Instagram/tanja_savic_private

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    6. avgust 2020 | 23:50

    Muz joj je oduzeo decu! Sta zena da radi! Vi novinari ste mogli malo medijsku prasinu da dignete oko toga! Odveo ih je bez njenog znanja i ne dozvoljava da se cuju s majkom! To je poenta ovog snimka

  • DARKO 100%

    6. avgust 2020 | 22:17

    Tanja je dobra pevacica,super pevacica ali deluuje mi malo odsutno,kao neka nesredjena osoba,neko ce reci sad pa zbog dece ali moje zapazanje i misao je odavno oblikovana sa tim razmisljanjem

  • Licemerka

    6. avgust 2020 | 22:31

    HAALO idi kod svoje dece!! Za muža manje -više,ali deca su deca!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA