Maja o velikom hitu koji je umesto nje otpevala Ceca: Pesma je otišla u prave ruke u tom trenutku

Pesma je danas jedan od najvećih Cecinih hitova

  • 8
Ceca Ražnatović, Maja Berović

Ceca, Maja Berović/Foto: ATA Images, Printskrin: TV PInk

Maja Berović gostovala je u četvrtak u specijalnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", u kojoj ju je ugostio Ognjen Nestorović.

Popularna pevačica ispričala je kako je na početku karijere ona trebalo ona da snimi pesmu "Lepi grome moj", koja je završila u rukama Cece Ražnatović i postala veliki hit u njenoj izvedbi, jedan od najvećih u karijeri folk zvezde.

- Neću reći da pesma ''Lepi grome moj'' nije hit, ali ona je otišla u prave ruke u tom trenutku. Laska mi svakako to povezivanje, u tim momentu nisam dorasla pesmi, prosto, to je Cecina pesma - rekla je Maja u emisiji.

Prisetila se i početka svoje karijere, kada je, kako kaže, bila veoma mlada.

- Bila sam mnogo mlada, bila sam puna želje, ambicije i nisam znala kojim putem treba da idem. Prepustila sam tada sve Marini i Miliju, nisam se mnogo mešala. Da sam sada otpevala neke pesme, verujem da bi bili hitovi - istakla je Maja.

Maja je objavila svoj novi album pod nazivom "Intime", na kojem je vredno radila poslednjih godinu dana. Na albumu se nalazi deset novih pesma i isto toliko je snimljeno i spotova.

Tekstove i aranžmane pored već dokazanog dvojca Džale Brata i Bube Korelija, potpisuju i novi autori koji su bili zaduženi za veći broja pesama su grupa Caneras.

Video: Maja Berović se skinula u bikini i mamila sve redom seksi telom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Traaa la la la

    7. avgust 2020 | 08:32

    Poslusah juce 2-3 pesme, sve trala la, ne znam uopste kako moze neko nju porediti sa Cecom, koja je velicina i cije pesme se pevaju 30 godina. Ove Majine, ako prezive do septembra/oktobra, to je plafon. Tralalala muzika jednostavno.

  • Zorica

    7. avgust 2020 | 10:08

    Gde ti, sestro, da pevas "Lepi grome moj"! Ceca svojim jedinstvenim glasom udahnjuje zivot pesmama. Pogresno je i stavljati vas dve u istu recenicu, a kamoli u kontekst pesama i pevanja. Ona moze da otpeva i tablicu mnozenja,pa da postane hit. Drzi se ti one dvojice neartikulisanih kvazirepera i ponavljaj "bebo" do beskonacnosti.

  • 7890

    7. avgust 2020 | 15:26

    Iskreno, više mi se dopadaju tvoje pesme od ranije nego ove sada. A lepo je što si izjavila da je pesma "Lepi grome moj" otišla u prave ruke, pošteno i iskreno, jer iz tvog grla nikada ne bi tako zvučala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA