≫ 

Kaća Grujić prvi put o dečku Marku Gobeljiću: Vidi se na meni da sijam

Pevačica ne voli da priča o privatnom životu, ali ne može da sakrije da je srećna i zaljubljena

  • 19

Katarina Grujić ostvarila je saradnju sa prestižnim magazinom Bazar, pa je u Kragujevcu uradila fotografije za editorijal zajedno sa fotografom Đorđem Bukvićem.

- Zadovoljstvo mi je što su me drugi put izabrali - rekla je Kaća ovim povodom, a prokomentarisala je i trenutnu situaciju, kao i novu vezu sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem.

- Ne plašim se korone, svima nama je na prvom mestu to da ostanemo živi i zdravi. Naravno da svima nama fali posao, ali nekad je kočnica potrebna u životu. Stvar je zadesila ceo svet, ne samo nas, dosta ljudi je izgubilo život, tako da treba malo da se primirimo - rekla je Kaća na ovu temu.

Kako kaže, ne kreće se preterano jer ima starije roditelje i baku, pa vodi računa o njima.

Atraktivna pevačica odnedavno je u vezi sa fudbalerom Crvene zvezde, a iako privatan život čuva za sebe, ne krije da je srećna i zaljubljena. Kako je i sama rekla - sija.

- Mislim da su do sada svi već saznali, pogotovo u Beogradu. Ne volim da pričam o tome niti da se hvalim time, iako je možda za pohvalu, ali volim da imam svoj mir i svoju intimu i samo ja da uživam u tome, ali vidi se na meni da sam srećna i zaljubljena - poručila je sa osmehom.

Razgovor sa Kaćom pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA