≫ 

Kristijan i Stanija se prepucavali u emisiji: "Samo ću te pitati, da li si bila trudna na Farmi 6?"

Bili su prisni u Farmi 6, a sada jedno drugome "nabacuju na nos" sve što je bilo

  • 10
Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević

Foto: ATA images

Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević

Stanija, Kristijan Golubović/Foto: ATA images

Kristijan Glubović bio je gost u emisiji "Amnezija" kod Bore Santane, kao budući učesnik Zadruge 4. Komentarisao je ljubavna iskustva u rijalitijima, pa se dotakao Farme 6, u kojoj je imao veoma prisan odnos sa Stanijom Dobrojević.

- Ja jesam preterao u Farmi 6 i ne stidim se, ali se kajem, jer sam povredio svoju suprugu. Jednu čestitu ženu sam doveo u situaciju da plače, da se stidi zbog mene i javno joj se izvinjavam, iako sam joj se hiljadu puta izvinio lično. To je bio šoubiznis, ja sam vozio 5 devojaka koje su se zaljubile u mene, iako je izgledalo kao cici-mici - rekao je Kristijan.

Takođe, na pitanje da li ima neke privilegije oko ulaska u četvrtu sezonu rijalitija Zadruga, Golubović je otkrio da nema.

U emisiju se uključila i Stanija, koja je onako dobro "izribala" Kristijana, pa je došlo do prepirke.

- Gde si Kiki, banditu stari? - rekla mu je na početku, pa ga pitala da li je zbog nje promenio broj telefona.

- Koji broj telefona? Ja imam jedan broj telefona, od kad sam izašao iz zatvora, imam novi broj - odgovorio je Kristijan.

- Okej, drugo pitanje, zašto si obrisao sve poruke koje si mi pisao? - nastavila je da ga ispituje Stanija.

- Nikada u životu nisam slao, ja nikada nisam ni obrisao poruke, ne znam odakle ti to - ostao je Golubović pri svojim tvrdnjama.

Kristijan Golubović

Kristijan i Bora/Printskrin: TV Pink

- Okej, imam snimljene poruke pre nego što su obrisane. Zna Kristijan kad je to bilo, to je bilo posle Farme 6, a ovo je bilo znaš već kad - ubacila se Stanija.

- Ma, ona je isekla ono što joj treba, Ivana je sedela pored mene, mi smo pričali, ja sam došao iz Kraljeva za Beograd, direktno da se nađemo. Dodaćemo samo ko je u koga bio zaljubljen u Farmi - odbrusio je Golubović.

- Nisam bila zaljubljena! Ako uđem, neće biti dobro, nećeš manipulisati. Slušam šta pričaš i stvarno ne verujem! Ispada da su sve bile u tebe zaljbuljene! Dobro, Kristijane! Ideš onda na poligraf zbog poruka i ovoga, a posle se promenio i broj - uzvratila je Stanija.

- Stanija, istripovala si da si najlepša žena ovog sveta! Ja nisam imao emociju prema tebi! Tebi je posao da lupetaš, ali ću te vratiti na mesto kad se opet budemo videli - nastavio je Golubović.

- Seo si mi na grbaču od kad si izašao iz zatvora, ima Zadruge, trajaće mesecima, pa ćemo tamo - dodala je Dobrojevićeva.

- Samo ću te pitati, da li si bila trudna na Farmi 6? - provocirao je Kristijan sa osmehom, na šta je Stanija ostala nema.

Video: Kristijan Golubović otkriva: Žena mi ni posle 4 godine nije oprostila Staniju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dfergtdf

    8. avgust 2020 | 10:22

    Dizete jednog boru IZ KC , jednog odvratnog zatvorenika I jednu starletu, DOKLEEEEEE , KO su bre oni u Srbiji !?

  • Dragan

    8. avgust 2020 | 11:01

    stvarno ovo kada vidis jednostavno organizam blokira, pa zar smo na ovu jad spali.. nema ni trunke nicega zanimljivog niti lepog kod njih pa zar je moguce, znam da se sve radi zbog kesa i ne mrzim ih ali ih molim da se skinu vise narodu s grbace idite negde drugde radite nesto drugo.. pa zar cete do kraja zivota da se vucete po emisijama optuzujuci se za naj nemoralnije stvari kao da je to normalno,, msm stvarno vise...

  • Bokibk

    8. avgust 2020 | 08:18

    Uzas,kada jedan kriminalac i robijas,prica na tv....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA