≫ 

Donela novu odluku! Dabovićeva prodaje svoje i sestrine dresove: "Prva tura sad, druga..."

Kako je samohrana majka i trenutno nije u zavidnoj finansijskoj situaciji, Milica radi sve kako bi sinu obezbedila bolje sutra

  • 14
Milica Dabović, silovanje Milica Dabović, Foto-montaža: ATA Images, Shutterstock

Bivša košarkašica Milica Dabović (38) se već nekoliko meseci bavi onlajn prodajom polovnih (nošenih) stvari putem društvenih mreža, kako bi obezbedila bolju budućnost svom sinu.

Dabovićeva se na ovaj korak odlučila jer je samohrana majka, te joj je novac uvek preko potreban.

Ona je sada u dogovoru sa svojom sestrom Anom, koja je takođe košarkašica, došla na ideju da prodaje dresove koje su njih dve nosile takom svoje sportske karijere.

- Sestra i ja smo malo više razmišljale šta da radimo sa opremom koju imamo i dogovorile smo se da prodajemo neke šortseve,majice i dresove. Sve ću slike staviti na stori, zainteresovani javite se na vreme. Prva tura sada, druga nakon 20 dana i nema više - napisala je ona na Instagramu.

Nakon ove objave ona je podelila fotograjije dresova koje nudi svojim pratiocima i od kojih će verovatno dosta zaraditi.

Podsetimo, kada je započela da se bavi ovim biznisom Milica Dabović se našla na meti mnogih kritika, međutim ona je svima objasnila zbog čega prodaje polovne stavri i zapušila im usta.

U njoj bori za bolju finansisjku situaciju pomogle su joj i mnoge javne ličnosti koje su iste stvari kupile od nje, a među njima su Aleksandra Prijović i Sofija Milošević.

Milica Dabović Objava Milice Dabović, Printskrin: Instagram/stefanovamama13

Video: Grobarka u leglu Delija!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    9. avgust 2020 | 11:02

    A da nadje neki posao kao i svi normalni, a ne ovako nisko da se spušta. Šta kada sve rasproda??

  • Sinovac

    9. avgust 2020 | 09:05

    Nadji neki posao pa radi nece pare sa neba da padnu,znate li koliko ima u srbiji samohranih majki a nemaju sta da prodaju nego zasucu rukave pa arbajt

  • J

    9. avgust 2020 | 10:56

    Aman zeno, dokle vise? Najbolje bi bilo kada bi imala para i sedela kod kuce. To bi svi voleli. Nadji posao pa zaradi, a ne da se brukas vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA