Luna Đogani stopira pevačku karijeru zbog fakulteta: "Sebe vidi kao ženu koja radi normalan posao"

Đoganijeva se često nalazi na meti osuda jer nije završila fakultet, te je često prozivaju je neobrazovana

Luna Đogani Luna Đogani, Foto: ATA images

Luna Đogani je odlučila da na neko vreme pauzira sa svojom pevačkom karijerom, dok navodno ne završi fakultet i uzme diplomu.

Novac koji je zaradila učešćem u "Zadruzi 3", Đoganijeva navodno neće ulagati u svoje nove pesme, već u svoje školovanje i obrazovanje.

Luna je još pre početka svoje rijaliti karijere, odnosno ulaska u "Zadrugu 1" upisala fakultet, međutim, to je zbog svih stvari koje su joj se dešavale stopirala.

- Luna je upisala Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu, ali je dala samo nekoliko ispita i ušla u rijaliti! Potom se pune tri godine nije pojavljivala na faksu. Nedavno je odustala od pevačke karijere i počela da razmišlja čime bi mogla da se bavi u životu. Rekla mi je da joj je dosta rijalitija i da sebe počinje da vidi kao ženu koja radi normalan posao, a za to joj treba diploma - priča Lunina drugarica za Informer.

Kako je mnogi prozivaju što je svoje školovanja zapostavila zbog rijalitija, Luna je to odlučila da promeni i završi fakultet.

- Rekla mi je i da joj smeta što je mnogi prozivaju da je glupa i neobrazovana, pa želi da im pokaže da nije baš tako! Hejteri joj stalno pišu da njene rivalke Kija Kockar i Jelena Pešić imaju završene fakultete za razliku od nje, koja se "samo vuče po rijalitiju" - kaže njena drugarica.

Video: Luna zavodi u bikiniju uz pesmu svoje bivše najbolje drugarice

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najaci

    8. avgust 2020 | 20:43

    Posao bi joj bio u salon namjestaja da reklamira stolice!!

  • Za

    8. avgust 2020 | 11:38

    cas posla ce ona da zavrsi fax....samo da nauci azbuku.....

  • Др

    8. avgust 2020 | 11:25

    А на које име ће гласити тај индекс! Луна Ђогани или Љуљета Ђокај!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA