Ognjen Amidžić dobio ulogu u seriji o pokojnoj Jeleni Marjanović: Evo koga će voditelj igrati

Ognjen je odmah prihvatio ulogu u seriji "Pevačica"

  • 14
AmiG Show

Ognjen Amidžić, Foto: ATA images

Voditelj Ognjen Amidžić još jedno je lice koje će se pojaviti u seriji "Pevačica", koja je će biti inspirisana životom i ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

Iako još uvek nije počelo snimanje pomenute serije, ona već privlači veliku pažnju javnosti. Reditelj  Predrag Gaga Antonijević već je sa svojim saradnicima odabrao ko će tumačiti pojedine uloge, pa se tako već zna da će glavnu rolu, odnosno lik pokojne pevačice igrati pevačica Milica Pavlović.

Osim Milice u seriji će zaigrati i neka od naših najvećih glumačkih imena, ali i voditelj Ognjen Amidžić, koji je istakao da je oduševljen idejom Gage Antonijevića i da je bez razmišljanja prihvatio saradnju.

- Pozvali su me juče i odmah sam prihvatio ulogu. Oduševljen sam idejom Gage Antonijevića. Volim novitete, jedva čekam da se pojavim kao glumac u toj seriji. Glumiću sebe, tako da mi neće pasti teško. Za seriju ćemo iskoristiti scenario moje emisije - rekao je Ognjen.

- Pored Milice Pavlović, koja igra ubijenu Jelenu Marjanović, imaću još gostiju. Čekam da mi pošalju scenario pa ću onda i ja ekipi iz serije moći da predložim nekoliko estradnih zvezda koje bi mogle da se nađu u kadru pored Milice. Voleo bih da u toj emisiji budu mlađi ljudi - ispričao je Ognjen za Informer.

Moram da priznam da sam veoma euforična i uzbudjena zbog toga što sam postala deo ekipe serije "Pevačica". Svakako, imponuje mi što je vanserijski Gaga Antonijević odlučio da mi ukaže poverenje i dodeli mi tako ozbiljnu i zahtevnu ulogu, a ja ću dati sve od sebe da to poverenje i opravdam - rekla nam je Milica ranije.

- Za sada ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je neverovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima, i sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda. Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - poručila nam je tada pevačica.

Video: Ognjen za Telegraf:Nisam od ponuda za prelazak na drugu televiziju pravio pompu, kao moje kolege!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žena

    8. avgust 2020 | 14:29

    Je ubjena, ubica nije i NEĆE biti otkriven i osuđen, a vi se sprdate, snimate film...

  • Žalosno!

    8. avgust 2020 | 16:33

    Igraju se tragičnom sudbinom jadne žene isto kao što je istraga i suđenje za njeno ubistvo igra onih sa kojima je živela, istražitelja, veštaka, tužilaca i sudija.

  • Aca

    8. avgust 2020 | 14:35

    Gle ovoh komentara bolje da se snima da ne bude zaboravljena samo mi nije jasno kako snimaju a ubica nije otkriven?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA