≫ 

Za nju nema zime iako nema nastupa: Nataša Bekvalac odlučila da izdaje svoje imanje u Čeneju

Kako piše na oficijalnoj stranici, kuća se može izdavati za razne proslave i veselja, među kojima su rođendani, svadbe, devojačke večeri....

  • 6
Nataša Bekvalac, Čenej Foto: Youtube/Paparazzo Lov // DNK, Nikola Tomić

Pevačica Nataša Bekvalac je odlučila da u doba korone zarađuje uprkos tome što do daljnjeg nema nastupe zbog teške epidemiloške situacije i rizika.

Naime, kako državljani Srbije ne mogu da putuju u okolne države na more zbog zatvaranja granica, mnogi letuju u Srbiji i upoznaju njenu lepotu.

Baš iz tog razloga je Nataša odlučila da svoje velelepno imanje koje je izgradila u Čeneju sada izdaje za potrebe raznih proslava.

Njena velelpna vila se nalazi na samom kraju naseljenog mesta, a u sklopu iste se nalazi i ogromno dvorište sa bazenom i svim propratnim detaljima, potrebnim za uživanje.

Natašina kuća osvanula je na jednoj stranici za izdavanje, a pored toga otvorena je i Instagram stranica na kojoj zainteresovani mogu pogledati fotografije pevačicine raskošne vile.

Kako piše na oficijalnoj stranici, kuća se može izdavati za razne proslave i veselja, među kojima su rođendani, svadbe, devojačke večeri....

I tako dok na estradi vlada kriza budući da pevači nemaju nastupe zbog pandemije korona virusa, za Bekvalčevu nema zime, jer će ona na ovaj način imati dodatne prihode.

Podsetimo, Natša se nedavno uselila na imanje, međutim ona je nakon par meseci provedenih na imanju odlučila da se ipak sa ćerkama preseli u Novi Sad. Na kraju je ipak prelomila i odlučila da se opet vrati životu u prestonici zbog internacionalne škole i vrtića u koju planira da upiše ćerke.

 
 
 
View this post on Instagram
22:22 House se nalazi u Čeneju, nadomak Novog Sada. Čitavo imanje prostire se na 3500m2, a sama kuća ima 400m2. Poseduje 3 kupatila, 6 spavaćih soba, dve prostrane dnevne sobe i veliku kuhinju. Kuća je pet friendly, tako da i vaši ljubimci mogu uživati. Kapacitet za spavanje je 16 osoba. Na raspolaganju su vam igralište i kućica za decu, odeljak za roštilj, prelep bazen i plaža napravljena za uživanje. Kuća 22:22 poseduje i 20 parking mesta. Možete je iznajmiti na dan, sa i bez noćenja, vikend ili više dana. Budući da nemamo komšije, možete uživati u vašoj intimi kao i u glasnijoj muzici. 22:22 House se može iznajmljivati za odmor, druženja, proslave i team building. Vaš 22:22 Team #2222house #kucenadan #vilasabazenom #iznajmljivanjekucenadan #kucanadan #renthouse #airbnb #bookingA post shared by 22:22 House (@22.22house) on

Kako izgleda Natašin velelpni salaš koji postaje vila za izdavanje pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Lepa Nata ume i da kosi, latila se i pravih muških poslova

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    9. avgust 2020 | 08:01

    Pametno samo kad pustite nepoznate ljude tu bude i mnogo oštećenja........

  • Dr

    9. avgust 2020 | 08:38

    Bogami je imanje i po.

  • Basel

    9. avgust 2020 | 11:59

    Ima profinjen zapadnjački ukus bez imalo turskoga sa zlatom i balkanskim barokom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA