≫ 

Sloboda Mićalović u lepršavoj haljinici zasenila lepotu zalaska sunca!

Glumica voli da uživa u prirodi i romntičnim momentima, kao što je zalazak sunca

  • 7
Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović, Foto: ATA images

Glumica Sloboda Mićalović veliki je ljubitelj prirode, pa tako svaki svoj slobodan trenutak provodi izvan gradske gužve.

Ovog puta, glumica je odlučila da provede vikend sa drugaricom i to u jednom vinogradu, gde je uživala u zalasku sunca i sa svojim pratiocima podelila bajkovit prizor.

Sloboda je pozirala u beloj, lepršavoj, letnjoj haljinici, a ni ovog puta nisu izostali komplimenti na račun njenog prirodnog izgleda, koji je za svaku pohvalu.

"Unutrašnja čistoća se ogleda na licu", "Ženo, gori vinograd", "Ne zna se da li je divniji prizor iza ili Boba", samo su neki od komentara.

Sloboda i njen supruug Vojin Ćetković, veliki su ljubitelji prirode i reke, pa su upravo iz tog razloga pre nekoliko godina u okolini Beograda kupili vikendicu koja ima izlaz na Dunav.

Njih dvoje se sa decom, ali i prijateljima često opuštaju na vikendici, a tamo su proveli i nekoliko proteklih meseci, kada je na snazi bilo vanredno stanje zbog korona virusa.

Video: Sloboda uz klavir otpevala jednu od najlepših Balaševićevih pesama

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA