≫ 

Tanja očajna zbog muža i njegove porodice: Pet dana nisam čula sinove! Zovem, a oni me blokiraju

Tanja četiti meseca nije videla svoje sinove

  • 95
Tanja Savić

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pevačica Tanja Savić već nekoliko meseci proživljava pravu porodičnu dramu, nakon što je njen suprug Dušan Jovančević odveo njene sinove u Australiju, bez njenog znanja.

Pevačica je na svom Instagramu podelila zajedničku fotografiju sa sinovima Maksimom i Đorđem i napisala da joj oni nedostaju. Tanja tvridi da Dušan i njegova porodica ne dozvoljavaju da ona komunicira sa decom.

- Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dodjete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osudjuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prodje nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas - napisala je Tnaja i dodala:

- Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša? Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se korona dešava, ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno!

Podsetimo, Tanja je nedavno odlučila da progovori i otkrije šta se krije iza njene porodične priče i Dušanovog iznenadnog odlaska za Australiju.

Tanja je tada ispričala da dva dana nije znala gde su joj deca, jer je nje suprug isključio telefon, te da je na kraju bila primorana da ceo slučaj prijavi policiji.

Tanja Savić

Tanja Savić, Foto: Instagram/tanja_savic_private

Video: Tanja Savić posle dužeg vremena prvi put u javnosti

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    9. avgust 2020 | 18:45

    Mislim da i ti svojim izjavama u javnosti, dolivaš ulje na vatru. Stalno ga kritikuje i pričaš loše o njemu. Daješ mu dodatni motiv da ti se sveti, a ujedno i smernice za sledeći potez. Jer iz tvojih izjava zna kako da ti najviše napakosti. Moraš biti mudrija i taktičnija. Štampa ti neće pomoći. Naprotiv.

  • Pfc

    10. avgust 2020 | 13:20

    Pa cekaj gde su joj sinovi, jer u zatvoru negde u Evropi??? Alo bre decaci imaju caleta koji ima Hotel i koji im daje po 3000 evra mesecno za trosak, bas se oni nasekirali za majku. A majka je bas prava majka, ostavila je decu i snima spotove polu gola po mesec dana po hotelima (prava Domacica)

  • Vanja

    11. avgust 2020 | 09:54

    I prošle godine je Tanja Savić pravila sličnu situaciju. Evo i ove godine je uspela da dodje u sve novine i portale. A sada nova pesma?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA