Nakon što ju je Anabelina majka brutalno prozvala, Luna uputila jasnu poruku svojoj baki

Đoganijeva nije mogla da se suzdrži, pa je javno odgovorila svojoj baki

  • 53
Luna Đogani

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Nakon štu ju je u emisiji "Zadruga - Narod pita" najstrašnije osudila baka Jadranka Polutak, Luna Đogani je odlučila da joj odgovori.

Naime, Jadranka se sinoć uključila u emisiju i osula paljbu po Luni i tom prilikom rekla da joj nikada neće oprostiti zbog svih stvari koje je uradila Anabeli, kao i da je zbog unuke nervno obolela.

Ne mogu joj nikad oprostiti to što je pljunula na svoju majku. Nikad! Možda pred smrt, ako mi traži oprost. Ja sam zbog Lune nervno obolela i to neka joj služi na čast. Neka niko ne doživi to što smo Anabela i ja doživele - rekla je Anabelina majka.

Nakon reči svoje bake, Luna je objavila poruku na Instagram storiju, za koju svi veruju da je zapravo odgovor baki Jadranki.

- Neki jednostavno imaju sreće što ja neću da pričam ništa - napisala je Luna.

Podsetimo, Luna i Anabela su nakon žestokih svađa i uvreda koje su razmenjivale nekoliko meseci tokom trajanja rijalitija "Zadruga", u lošim odnosima, a obe su u emisijama istakle da nemaju komunikaciju.

Luna Đogani odgovorila baka Jadranki

Odgovor Lune Đogani, Printskrin: Instagram/luna_djogani Verified

Video: Luna: Saznala sam iz medija da me blokirala na Instagramu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    9. avgust 2020 | 18:51

    Kiju i njenu divnu porodicu, postenu i cestitu ne uvlacite u ovu pricu. Propali Djogaji bi sve uvukli u svoj vir.

  • Jeca

    10. avgust 2020 | 00:04

    Ljudi, dok se vi koljete šta je Luna napisala i koga je pozvala, da znate da su i ona i njena majcica vidjene u A bloku zagrljene pre par dana! Isto kao što "Ermi" izlazi sa Mirkom, pijuckaju, pevaju a pola sata pre su se "klali" u emisiji! Činjenica je da su vas sve preveslali Djogaji i kompanija, na čelu sa Kirbi - Šerpa - taxi Markom!

  • Jaoooo

    9. avgust 2020 | 18:27

    Ako Luna počne da priča kako je mama tukla tatu 15 godina dok joj tata jednom nije vratio, pa ako progovori o maminim svalerisanjima i momcima koji su nju pipkali, pa o tuči maminoj sa Andrejem svaki dan, pa o narkomaniji u kuci, pa o baba Jadranki koja je ostavila mamu kad je imala 3 godine i otišla sa svalwrom, pa o maminim ucenama... Jaooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA